Meest bekeken artikelen 2015

2015 is al bijna aan zijn einde, dit kan ik bijna niet indenken. Morgenavond tellen we al met zijn allen af naar het nieuwe jaar en mogen we weer vuurwerk afsteken! Ik sluit het (blog)jaar in stijl af; net zoals vele andere bloggers ga ik ook even mijn meest bekeken artikelen van 2015 delen! Enjoy. 

fireworks, night, and sky afbeelding

1. New shoes | Adidas Superstar

Ik val meteen met de deur in huis met de nummer 1 van de meest gelezen artikelen van 2015. Op de eerste plaats stonden mijn Adidas Superstar schoenen, de schoenen die in 2015 niet meer uit het modebeeld te denken waren! Ik heb veel leuke reacties op deze schoenen gekregen, zowel online als offline. Ik ben benieuwd of de blogpost van de Adidas Superstar schoenen volgend jaar ook nog op nummer één staat!

2. Slaapkamer inspiratie

De slaapkamer inspiratie-serie viel meteen bij jullie in de smaak, want hij staat op nummertje twee van de meest gelezen artikelen! Dit had ik dus nooit verwacht, want voor deze blogpost heb ik niet zo veel moeite hoeven te doen. Zo zie je maar; een blogpost uit de losse pols kan ook leuk zijn!

3. How to: samenwerken met bedrijven

Mijn wens was om veel bloggers te helpen met deze blogpost en volgens mij is dat aardig gelukt. De blogpost kreeg veel bekijks; in totaal is hij dit jaar 183 keer bekeken! Als je graag wil weten hoe je met bedrijven moet samenwerken, zou ik zeker nog een kijkje nemen.

4. Mode weetjes

Ook weer zo’n simpele post waar ik bijna geen tijd aan had besteed, maar toch staat hij in de top 5! Misschien moet ik dan toch maar vaker weetjes plaatsen…

5. Zomerse achtergronden

De zomerse achtergronden hebben een plekje bemachtigt op nummer 5. Zit deze blogpost in 2016 ook nog in lijst van de meest gelezen artikelen? We zullen zien.

baby, wallpaper, and background afbeelding

Zo, dat was dan de top 5 van de meest gelezen en bekeken artikelen. Ik heb ook nog even een mededeling voor jullie; op 1 januari bestaat mijn blog één jaar! Ook heb ik de 200 volgers gekregen. Dit wil ik graag met jullie vieren en dat doe ik door middel van een winactie. Ik verloot namelijk een MAC lipstick! Welke dat is, zien jullie vrijdag in de blogpost. Ik wens jullie alvast een hele fijne jaarwisseling en een geweldig 2016! Mogen al jullie wensen uitkomen!

Bron foto’s

Naamloos scan

 

8 Comments

 • Reply robinheppie 30 december 2015 at 10:24

  Leuk artikel!!! x

 • Reply Celinemiene | Een simpele lach maakt je dag. 30 december 2015 at 10:31

  Leuk doe nog eens te bekijken 🙂

 • Reply yourinspirationworld 30 december 2015 at 11:02

  Leuk om te lezen! 💜

 • Reply jjolieke 30 december 2015 at 12:11

  Ik kan het ook niet indenken, maar ik heb wel heel veel zin in het nieuwe jaar! Leuk om je artikelen terug te lezen! En alvast gefeliciteerd met je blog en volgers!

 • Reply aymaracarolina 30 december 2015 at 13:43

  Leuk!! Die van mij komt ook nog! 😉 Xx Aymara

 • Reply Rahma 30 december 2015 at 17:34

  Leuk artikel, zelf heb ik aan nummer 3 ook veel gehad! Gefeliciteerd met je 200 volgers❤️

 • Reply veerlemaris 31 december 2015 at 10:11

  Leuk meid! Gelukkig 2016!! x

 • Leave a Reply