March pictures

In ”March pictures” vertel ik alles over wat ik heb beleefd in een maand met behulp van foto’s! Ik heb deze maand onder andere voor het eerst opgepast, spontaan bezoek gehad van een blogger en gekart. Enjoy!

Afbeelding van Anke Jensma

1 maart

Afbeelding van Anke Jensma

De maand begon alweer leuk! Samen met mijn broertje en moeder heb ik lekker gegeten in een broodjeszaak. Ook hebben we in de stad nog wat aankopen gedaan en heb ik een nieuwe bureaulamp en (decoratie)mand gekregen!

2 maart

Afbeelding van Anke Jensma

’s Avonds kwam  Jessica even bij mij langs om thee te drinken! Het was best wel een spontane actie, haha. Jessica was toevallig hier in de buurt en mijn moeder kwam zo op het geweldige idee om Jessica te vragen of ze hier thee wou drinken. Zo gezegd, zo gedaan!

Nadat Jessica me had bezocht, ging ik nog even bij de versierde wagen kijken van onze vriendengroep. Ergens in juni hebben we dorpsfeest, daar horen natuurlijk ook versierde wagens bij! We zijn al volop bezig met bouwen.

4 maart

Afbeelding van Anke Jensma

Op vrijdag heb ik een taart gebakken voor mijn vriendje, omdat hij was aangenomen bij de Jumbo! We hebben heerlijk van de taart gesmuld.

6 maart

Afbeelding van Anke Jensma

Als afsluiter van de vakantie zijn we naar de kartbaan geweest in Leeuwarden! Het was super gaaf, ik had echt nog nooit gekart. Ook kon je daar lasergamen, dat hebben we natuurlijk ook nog gedaan. Helaas ben ik beide keren op de laatste plaats geëindigd, haha!

12 maart

Afbeelding van Anke Jensma

’s Middags gingen mijn vriendje en ik naar de zeedijk om lekker uit te waaien. Het weer was echt heerlijk! De zon scheen lekker, helaas was het wel wat koud.

Na het eten moest ik (voor het eerst) oppassen bij mensen thuis. Eerst ging het wel goed, maar later op de avond moest het kindje overgeven. Gebeurt mij weer, haha!

19 maart

Ik moest op 19 maart weer oppassen, gelukkig ging het dit keer wel goed!

Verder heb ik niet zo veel bijzonders gedaan in maart. Ik had toetsweek, dus ik heb volop geleerd voor de toetsen. Het leren werd beloond; de eerste cijfers heb ik al binnen, er zit nog maar één onvoldoende bij!

Liefs,

Anke 

 

7 Comments

 • Reply Lore 9 april 2016 at 11:40

  Dat moet ook een leuke maand geweest zijn!! Deze maand wordt vast ook zo leuk! Mooie foto trouwens!!!Xx

  • Reply xgraciously 9 april 2016 at 11:41

   Jaa, deze maand wordt zeker leuk! 😊 Bedankt voor het compliment! Xx

 • Reply Ilona Wielinga 9 april 2016 at 14:36

  Klinkt als een leuke maand! Leuke foto’s trouwens 🙂

 • Reply Yara 9 april 2016 at 15:16

  Leuke foto’s!
  Liefs,
  Yara

 • Reply Tara 9 april 2016 at 15:40

  Leuk!

 • Reply Naomi 9 april 2016 at 16:32

  Super leuk om te zien wat je deze maand allemaal gedaan hebt!

 • Reply Charelle 10 april 2016 at 08:35

  Oh wat ziet dat taartje er lekker en vrolijk uit! Is een fijn maandje geweest volgens mij. (: (met uitzondering van het leren dan, haha!)

 • Leave a Reply