(Makkelijke) negative space nail art

In mijn blogpost over de trends van het nieuwe jaar vertelde ik over negative space nail art. Deze nieuwe manier van nail art is heel makkelijk te maken. (en ja, hij is ook geschikt voor bibberhandjes!) Ik laat je met behulp van afbeeldingen zien hoe je heel simpel deze te gekke creaties op je nagels kunt maken.

.

Nails

Negative space nail art is een nieuwe vorm van een manicure. Normaal is een manicure altijd met een streepje boven de nagel, maar bij deze nieuwe vorm van manicure, de negative space nail art, ligt het streepje onder de nagel. Een goed voorbeeld is de foto die hier boven afgebeeld staat. Met lichtblauw is het ”maantje” geaccentueerd, het bovenste stukje van de nagel is blauw gelakt en er is met een striper (dunne kwast) een wit streepje aangebracht. Makkelijk om te maken en het ziet er ook nog eens hartstikke chic uit!

 ❤
Maantjes onder de nagel.

De benodigdheden die je hierbij nodig hebt hangen er van af wat je doet. Maak je halve maantjes onder je nagel? Dan is het nieuwe french manicute kitje van Essence wel handig. Hiermee kun je met behulp van sjablonen makkelijk vormpjes creëren op je nagels. Ook erg handig zijn stripers dus, nagellak met een dun kwastje. De stripers die ik vaak gebruik haal ik bij de Hema weg, die zijn goed én goedkoop! Heb je geen zin om deze spulletjes te kopen? Dan is er ook altijd nog een alternatief: plakband. Daarmee kun je ook gemakkelijk vormpjes maken!

Nail art
Maantjes onder de nagel.

Er zijn echter ook andere manieren van de negative space nail art. Zo kun je denken aan hokjes, zigzagjes en vierkantjes. Die zie je hieronder afgebeeld! Het ziet er misschien moeilijk uit om te maken, maar dat is het niet. Gewoon proberen, oefening baart kunst!

+10 Kapow: Born Pretty Chevron Vinyl Stickers
Zigzagjes

Bron foto’s

Wat vinden jullie van deze nieuwe vorm van nail art?

Naamloos scan

5 Comments

 • Reply writingmonique 6 januari 2015 at 08:53

  Wow, wat een leukerds! Ik vind de maantjes onderaan echt heel leuk!

 • Reply TypischKim 6 januari 2015 at 12:54

  Gave nailarts!

 • Reply veelien 6 januari 2015 at 16:40

  Wow, wat een leuke voorbeelden! Helemaal gek ben ik van je eerste voorbeeld!

 • Reply Mei Qi 6 januari 2015 at 17:12

  Zijn stuk voor stuks gave nail arts!

 • Reply happygirl 6 januari 2015 at 17:41

  Ziet er leuk uit, de eerste is mijn favoriet!

 • Leave a Reply