Make-up hacks

De handige lifehacks, wie kent ze niet? Het zijn handige tips die je leven een stuk makkelijker maken. In deze blogpost heb ik voor jullie make-up hacks gestopt, hopelijk werkt het voor jullie in je voordeel! Enjoy.

Bron foto

♥ Met plakband kun je de perfecte wing maken. Je doet gewoon een stukje plakband op je ooglid en daarna kun je de eyeliner aanbrengen. Wanneer je geen plakband in huis hebt, is er nog een andere mogelijkheid: een lepel. Dit is wel ietsjes moeilijker om mee te werken, maar geeft zeker ook een mooi resultaat!

♥ Matte lipstick zelf maken was nog nooit zo makkelijk geweest. Smeer je favoriete lipstick op je lippen en doe daarna een beetje blush er over heen, wel in dezelfde kleur natuurlijk!

♥ Nagellak remover potjes zijn reuze handig maar vaak wel een beetje duur. Ik bedoel dan trouwens geen gewone remover, maar remover die in zo’n potje zit met een spons. Wanneer je je vinger in die soort van spons doet, gaat je nagellak er meteen af. Nou, die kun je ook heel gemakkelijk zelf maken! Pak een oud potje, stop er een stukje spons in, knip een gaatje uit de spons en doe als laatste een beetje remover in de spons.

♥ Masseer je nagels met kokosnoot olie. Je zult zien dat je nagels er veel gezonder en sterker van worden!

♥ Oogpotlood is vaak erg moeilijk aan te brengen doordat je eerst heel hard drukken moet voordat er een duidelijke lijn ontstaat. Maar dat probleem is makkelijk op te lossen, gelukkig! Houd je oogpotlood een paar seconden naast een vuuraansteker en laat het oogpotlood daarna vijftien seconden drogen. Daarna kun je het oogpotlood weer aanbrengen zonder problemen. En kijk; je oogpotlood is een soort van gelliner geworden!

♥ Mascara is na ongeveer drie maanden niet meer houdbaar. Als je mascara opdroogt binnen die drie maanden kun je dat probleem verhelpen door een beetje zoutoplossing bij de mascara te doen.

♥ Nog nooit is glitter nagellak verwijderen zo makkelijk geweest. Pak vloeibare lijm, doe er wat basecoat bij en smeer het goedje op je nagels. Je zult zien dat je de nagellak van je nagel af kunt trekken.

Andere hacks:

Foodhacks 

Beautyhacks

Naamloos scan

7 Comments

 • Reply creabeaatje34 15 mei 2015 at 11:00

  Wat handig! 🙂

 • Reply Beyoutifool 15 mei 2015 at 18:09

  Nummer 1 en 2 pas ik zelf ook wel eens toe 🙂 Leuk overzichtje!

 • Reply indian2day 15 mei 2015 at 19:14

  Handige tips! Die nagellak remover in een potje ga ik proberen x

 • Reply tamaraenmarlie 15 mei 2015 at 20:44

  Handige tips! Zo’n nagellak potje vul ik zelf meestal opnieuw. Eens in de zoveel tijd koop ik een nieuw potje en na een tijdje gooi ik de oude nagellakremover weg en doe er nieuwe (goedkopere) nagellakremover in!

 • Reply writingmonique 17 mei 2015 at 08:10

  Wat een handige hacks! Die van het verwijderen van glitternagellak ga ik sowieso gebruiken! Dat blijft altijd een vervelend klusje!

 • Reply Kim 17 mei 2015 at 15:58

  Dat zijn inderdaad handige lifehacks!

  • Reply Kim 17 mei 2015 at 15:58

   makeup hacks* haha

  Leave a Reply