Mac lipsticks wishlist

Ondertussen heb ik al drie Mac lipsticks, maar ik stop zeker nog niet met kopen. Je kunt het eigenlijk dus wel een soort van verslaving noemen, haha! Ik wil niks anders, de lipsticks van Mac doen het altijd goed. De lipsticks blijven lang zitten en hebben een goed pigment. De grootste redenen voor mij om (nog) een Mac lipstick aan te schaffen! Ik heb daarom een wishlist opgesteld van de lipsticks die ik echt nog aan mijn collectie toe wil voegen.

Afbeelding van Anke Jensma

Flat out fabulous Retro Matte

Afbeelding van Anke Jensma

Mijn huidige lipstick-stash bestaat uit neutrale kleuren, dus ik vind dat er wel een wat fellere kleur bij mag. Flat out fabulous is een mooie matte donkerroze kleur, een kleur die ik zeker kan waarderen. De kleur kun je denk ik wel bij elk seizoen dragen! Hoewel ik de lipstick erg mooi vind, weet ik niet of hij wel bij mijn huidskleur past. We zullen zien!

Bronbron

Costa chic

Afbeelding van Anke Jensma

Ik werd helemaal blij na het zien van deze lipstick. Bij het zien van deze lipstick zie ik mezelf al liggen op het strand in een zonnig land met een lekker drankje en mijn koraalrode bikini! De lipstick heeft een mooi koraalkleurig kleurtje en heeft een frost finish. Dat betekent dat de lipstick een soort van glans heeft, niet zoals de matte lipsticks dus. Ik denk dat deze lipstick mijn olijfkleurige huid zeker zal complimenteren!

Bronbron 

Mehr

Afbeelding van Anke Jensma

Hoewel deze lipstick nog niet zo heel erg lang bestaat, heeft bijna iedereen hem. En dat snap ik best, want Mehr is een prachtige lipstick met nude kleurtje. Een echte ‘my lips but better’ kleur! Hij doet me een beetje denken aan faux, alleen vind ik deze kleur wat mooier. Ik denk dat deze lipstick iedereen wel kan waarderen!

Bronbron

Twig

Afbeelding van Anke Jensma

Twig is een bruinachtige, ietwat ‘paarse’ kleur. Een erg mooie lipstick voor bijvoorbeeld de herfst of winter, het is niet echt een zomers kleurtje. Ook deze kleur doet me weer een beetje denken aan faux, ik denk omdat het zo’n nude kleurtje is. Twig is een lipstick met een satin finish, dat betekent dat de lipstick een beetje glanst. Twig staat dan wel op mijn wishlist, maar ik weet niet of zo’n bruine kleur me op mijn lippen staat!

Bronbron 

Brave

Afbeelding van Anke Jensma

En als laatste de lipstick die al heel lang hoog op mijn wishlist staat: Brave! Brave lijkt erg veel op Mehr, maar het grootste verschil is dat Brave een wat rozige tint heeft. Het is een lipstick die bij elke look staat! Ook deze lipstick is niet echt mat, maar heeft een mooie glans. Like it! 

Bron bron

Welke Mac lipstick staat hoog op jouw wishlist?

Liefs,

Anke 

9 Comments

 • Reply Jessica 17 april 2016 at 11:46

  Oe de retro matte ziet er heel erg leuk uit Mega leuke wishlist. 😘 😘

 • Reply Naomi 17 april 2016 at 11:50

  Aaah zo mooi allemaal! Ik ben ook verslaafd aan MAC lipsticks en Velvet Teddy staat op dit moment bovenaan mijn wishlist

 • Reply Tara 17 april 2016 at 11:52

  Ik heb nog geen mac lipstick maar ik wil er heel erg graag een! Echt een super leuke wish list<3 Xx

 • Reply Anne 17 april 2016 at 13:06

  Ik vind ze allemaal heel mooi!! Ook de wat fellere maar ik denk niet dat die mij mooi staat… Ik had laatst bij de Douglas een tip gekregen, namelijk dat het cijfertje 03 en dan het laatste cijfer staat voor bijv. een wat roze kleur terwijl 05 bijv. weer een andere tint heeft. Het is wat moeilijk uit te leggen maar het klopt wel want nadat die mevrouw dat had gezegd ging ik kijken bij mijn lipsticks en toen eindigden ze allemaal op een 3. Dus misschien is dit nog een tip als je twijfelt of een lipstick je wel mooi staat.

  xjes-Anne

 • Reply Rahma 17 april 2016 at 15:49

  Zij zijn allemaal echt prachtig! Ik wil zelf nog heel erg graag Creme in your Coffee, Mehr en Retro hebben! Xx

 • Reply Ismay 17 april 2016 at 20:12

  Brave is heel mooi. Ik wil graag Diva van MAC hebben

 • Reply BellamyBlogzthingz Over.. 17 april 2016 at 21:14

  Wow! Nice Colorss. I Love Mac♡To.
  Mooie wish list vooral die roze is heel mooi!
  Mac heeft echt top lipstiften het is defenitly een must have!

  Alvast een fijne week toegewenst.

  Hugz, Miss B.💋

 • Reply Hilly 17 april 2016 at 21:24

  Ah die kleuren zijn zo mooi! Ik weet trouwens wel zeker dat Twig je zal staan. Ik heb hem zelf ook en hij is echt veel neutraler dan je denkt 🙂

 • Reply Janneke | Crafty Time 20 april 2016 at 20:23

  Wat een prachtige lipsticks! Ik vind Flat out fabulous retro matte denk ik de mooiste van dit lijstje!

 • Leave a Reply