Lush Roses All The Way zeep

Laatst was ik in de Lush en kwam ik deze mooie zeep tegen. Ik twijfelde eerst nog of ik hem moest kopen, maar toen ik hoorde dat de zeep langzaam van kleur verandert als je je huid verwent met de zeep, moest ik hem wel meenemen en uitproberen. Ben je benieuwd wat ik van de zeep vond? Lees dan snel verder!

Afbeelding van Anke Jensma

Roses All The Way zeep – €5,95 – Lush

Mijn oog viel op deze zeep omdat hij roze is en een hartenvorm heeft, wat een erg leuk concept is voor Valentijnsdag. Na het wassen van je handen komt er een andere kleur tevoorschijn volgens de Lush. Ook lijkt de zeep wel een beetje op een roos!

De geur van de zeep is erg goed te ruiken; je ruikt duidelijk de geur van rozen. Dit kan ook wel kloppen, want in deze zeep zit rozenblaadjesinfusie. Perfect voor Valentijnsdag! Laten we even kijken naar de rest van de ingrediënten lijst:

Glycerine (Glycerine), Rozenblaadjesinfusie, vers (Rosa damascena),Raapzaadolie en kokosolie (Brassica napus and Cocos nucifera), Sorbitol, Kaoline (Kaolin), Natriumstearaat (Sodium Stearate), Rozensiroop, Talkpoeder (Talc),Titanium dioxide, Natrium Chloride (Sodium Chloride), EDTA (EDTA), Tetrasodium Etidronaat (Tetrasodium Etidronate), Natrium Hydroxide (Sodium Hydroxide),*Citronellol (*Citronellol), Benzyl alcohol, Lilial (Lilial), Geraniol, Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 17200 (Colour 17200)

De Lush geeft aan dat ze de ingrediënten kopen van leveranciers die niet op dieren testen. Dit vind ik al een groot voordeel! Wat ik nog meer fijn vind, is dat er kokosolie in de zeep verwerkt zit. Ik houd van kokos!

Afbeelding van Anke Jensma

En toen kwam het moment van de waarheid. Ik waste mijn handen met de zeep en verwachtte dat de zeep ineens van kleur ging veranderen. Helaas was dit niet het geval; hij bleef nog roze. Misschien dat er na de derde of vierde keer wassen een andere kleur tevoorschijn komt? We zullen zien. Tijdens het wassen rook ik weer de geur van rode rozen. Later verdween die geur en kwam er een andere geur voor in plaats, een geur die ik niet zo lekker vond ruiken. Ik kan de geur het beste beschrijven als een oubollige geur. Niet zo mijn smaak. Ook kon ik niet echt merken dat de zeep mijn huid zacht maakt(e).

Afbeelding van Anke Jensma

Conclusie: het concept is leuk, maar ik ben niet zo positief over de geur, kleur en ‘kwaliteit’ van de zeep. Ik vind het echt jammer dat de zeep mijn huid niet zo zacht maakt! Maar hiervoor heb ik gelukkig nog een goede oplossing. Ik kan de zeep natuurlijk ook nog verkruimelen in bad voor extra veel bubbels! En als dat niet lukt, kan de zeep altijd nog mooi pronken in de badkamer.

Naamloos scan

15 Comments

 • Reply Tara de Korte 10 februari 2016 at 06:42

  Super leuk artikel! Xx

 • Reply creabeaatje34 10 februari 2016 at 06:53

  Wat een leuk zeepje ^^

 • Reply ❀ Celinemiene | Een simpele lach maakt je dag. 10 februari 2016 at 07:35

  Wat een schattige zeepje

 • Reply Tessa 10 februari 2016 at 08:45

  Ziet er echt superleuk uit! Je zou het alleen al kopen voor de leuke vorm haha! 🙂

 • Reply giveasmileeveryday 10 februari 2016 at 09:33

  Toffe review!

 • Reply happyhipsterblog 10 februari 2016 at 09:48

  Leeuk !

 • Reply omgitsismay2 10 februari 2016 at 11:07

  Zo schattig! Super leuk voor Valentijnsdag

 • Reply Marieke Mills 10 februari 2016 at 11:28

  Het zal wel meerdere lagen kleuren hebben, maar mooi zeepje 🙂

 • Reply Rahma 10 februari 2016 at 12:25

  Heel leuk artikel! Erg jammer dat de zeep niet aan je verwachtingen doet! Ik moet binnenkort eigenlijk ook eventjes langs de lush haha

 • Reply robinheppie 10 februari 2016 at 16:59

  Ik heb nog nooit iets van lush gebruikt! Leuk artikel anke! x

 • Reply Angela's beauty eyes 10 februari 2016 at 20:57

  ziet er prachtig uit. Liefs Angela

 • Reply heidi 10 februari 2016 at 21:26

  Wat een mooi zeepje is het

 • Reply mariekekazen 11 februari 2016 at 11:02

  Super schattig zeepje!

 • Reply Eva Nummerdor 11 februari 2016 at 16:08

  Heel leuk dat zeepje! Liefs

 • Reply jjolieke 13 februari 2016 at 12:55

  Lijkt me heerlijk en ziet er super schattig uit!

 • Leave a Reply