Lush let the good times roll

Altijd ben ik al nieuwsgierig geweest naar de welbekende Lush reinigingsproducten. Vooral de reiniger let the good times roll trok mijn aandacht, mede door de goede reviews die waren verschenen. Nu kan ik hem eindelijk zelf testen, want ik heb hem nu ook!

Afbeelding van Anke Jensma

Let the good times roll – €9,90 (100g) – Lush

Let the good times roll zit in het welbekende Lush potje die zwart is gekleurd. Deze potjes worden overigens gerecycled, wat ik een erg goed initiatief vind. Als je 5 lege potjes inlevert, krijg je een gratis en vers gezichtsmasker.

Toen ik de verpakking openmaakte, rook ik een heerlijke geur. Let the good times roll ruikt wel een beetje naar koekjes en popcorn! Goddelijk, ik heb nu zelfs de neiging om een klein stukje in mijn mond te stoppen…

Afbeelding van Anke Jensma

Wat Lush zegt over let the good times roll:

‘Watertandend lekker, deze zachte reiniger die je voor zowel je gezicht als de rest van je lichaam kunt gebruiken.

In de winter heb je vaak wat eerder last van dode huidschilfers, door de wisselende temperaturen, uitdrogende centrale verwarming en koude wind. Dus je huid kan best wat extra verwennerij gebruiken! Let The Good Times Roll verwijdert die huidschilfers op een zachte manier zodat deze weer zacht en stralend wordt.

In deze reiniger vind je onder andere plantaardige glycerine, dat je huid helpt vocht vast te houden. Kaneelpoeder  heeft een anti-bacteriёle en anti-septische werking en helpt als je snel last van puistjes hebt. Het heeft ook een stimulerende werking op je bloedsomloop.

De stukjes popcorn zijn bedoelt als decoratie, maar kunnen misschien een beetje scherp zijn. Oefen dus niet te veel druk uit als je deze over je huid masseert!’

Afbeelding van Anke Jensma

Ik heb de ingrediëntenlijst nader bekeken en ben tot de conclusie gekomen dat er geen enkel onnodig ingrediënt in de gezichtsreiniger zit, op de parfum na dan. Dit is niet heel erg storend, deze parfum is namelijk niet schadelijk voor je huid omdat hij verkregen is uit natuurlijke en essentiële oliën.

Afbeelding van Anke Jensma

En toen kwam het moment van de waarheid. Ik pakte een klein beetje van de soort van klei en mengde het met een paar druppeltjes water. Vervolgens smeerde ik de substantie op mijn gezicht en liet het ongeveer 5 minuten inwerken. Daarna haalde ik de reiniger met een washandje van mijn gezicht af. Na die 5 minuten voelde mijn gezicht lekker fris en zacht aan. Toen ik in de spiegel keek schrok ik wel een beetje; mijn puistjes waren namelijk super rood geworden. Na de tijd trok de roodheid gelukkig wel weer weg!

Afbeelding van Anke Jensma

Kortom; ik ben super tevreden over Let the good times roll! De gezichtsreiniger is makkelijk aan te brengen en na de tijd voelde mijn gezicht heerlijk zacht aan. Mijn puistjes verdwijnen niet, maar worden ook niet erger. De geur van de reiniger is ook echt heerlijk; er is geen betere combinatie dan popcorn, karamel en kaneel!

Naamloos scan

12 Comments

 • Reply creabeaatje34 29 december 2015 at 10:45

  Leuk artikel Anke 😀

 • Reply robinheppie 29 december 2015 at 10:58

  Leuk ankeee! x

 • Reply rachelkromdijk 29 december 2015 at 12:29

  ziet er goed uit lijkt mij een fijn product

 • Reply Byfashionblog 29 december 2015 at 13:36

  Leuk artikel! x

 • Reply mariaharut 29 december 2015 at 15:55

  Leuke post! De Lush is gewoon zooo gaaf <3

 • Reply Jessica 29 december 2015 at 18:27

  Wat ziet dat er leuk uit 😍 en popcorn lijkt het op de foto’s 😍 😍

 • Reply veerlemaris 29 december 2015 at 18:34

  Lijkt me een heerlijk product! Persoonlijk lijkt mij die geur niet zo lekker, maar iedereen houdt van andere geuren he 🙂

 • Reply Rahma 29 december 2015 at 20:26

  Wat een leuke review! Ik ben ook echt super benieuwd naar de producten van Lush!

 • Reply resaarcle 30 december 2015 at 20:21

  Grote Lush-fan hier! Maar dan vooral voor de shampoo bars.

 • Reply Shoplog Groningen en Amsterdam | 2 januari 2016 at 11:55

  […] veel goede reviews gelezen over let the good times roll, dus ik besloot hem meteen mee te nemen. De review staat ondertussen al […]

 • Reply nikkiboohx 2 januari 2016 at 12:17

  Super leuk !

 • Reply Picture Diary #13 | 4 januari 2016 at 08:11

  […] hele dag heb ik aan mijn blog gewerkt. Ook verscheen er een review van let the good times roll, een gezichtsreiniger van de […]

 • Leave a Reply