Lush favorieten najaar ’16

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik graag producten uit de Lush in mijn winkelmandje gooi. Als mijn portomonnee het toe zou laten, wilde ik elke maand wel mijn winkelmandje volproppen met de heerlijke producten. Ik koop daarom niet elke maand wat bij de Lush, maar als ik een Lush winkel zie, koop ik meestal wel iets. Onderhand heb ik dan ook al een paar favorieten verzameld, die ik in deze blogpost laat zien. Enjoy!

 

Don’t look at me

Don’t look at me is een felblauw masker, mede daarom wilde ik hem graag proberen. In het masker zit witte rijst, citroensap, neroli, zijde-tofu en nog veel meer voedende producten. Het masker ruikt lekker fris door de citroen en door de witte rijst voelt het als een scrub aan. Dit masker moet 10 tot 25 minuten op je hoofd blijven zitten en moet je daarna afspoelen met lauwwarm water. Mijn gezicht voelt na de tijd als nieuw aan, zo zacht is mijn velletje dan.

 

img_5883

Snow fairy

Vorig jaar rond de tijd van Kerstmis was ik in Amsterdam, waar een Lush winkel gevestigd is. Daar probeerde ik Snowfairy, maar ondanks hij zo lekker rook, besloot ik hem niet mee te nemen. Dit omdat mijn winkelmandje best al vol zat, oeps… Later had ik er zo’n spijt van dat ik hem niet meegenomen had, dus wilde hem graag via internet bestellen. Je raadt het misschien al; daar was Snowfairy volledig uitverkocht. Balen! Dit jaar kon ik Snowfairy gelukkig wél bemachtigen en de douchegel behoort nu tot een van mijn favorieten. Snowfairy ruikt naar suikerspin en bubblegum, heerlijk! Ook zitten er glitters in de substantie wat het douchen echt tot een feestje maakt.

 

img_5882

African Paradise

Op mijn verjaardag kreeg ik een Lush pakketje waar onder andere de African Paradise body conditioner in zat. Ik moest eerst wel wat wennen aan de geur, omdat die nogal sterk was. Ik vind de body conditioner wel een beetje naar talkpoeder ruiken! In de body conditioner zit aloë vera, amandelolie en sheaboter. Mijn huid is in de winter best wel droog, maar als ik deze lotion op mijn huid smeer wordt hij weer lekker zacht. De geur van de conditioner blijft erg lang hangen, dat vind ik altijd wel fijn! Eigenlijk moet je de body conditioner op je vochtige huid smeren en daarna afspoelen, maar ik doe het op een heel andere manier. Ik smeer gewoon de conditioner op mijn huid zonder hem af te spoelen! Dit werkt ook best.

 

img_5880

Whoosh

Jelly’s vond ik altijd maar gek. Ze zijn glibberig en komen uit een potje. Maar nadat ik Whoosh geprobeerd heb, ben ik verkocht! Whoosh ruikt naar citroen en daarom is hij lekker fris. Ik gebruik hem voornamelijk als ik ’s morgens douche, je krijgt er namelijk een heel ‘wakker’ gevoel van. En jelly’s zijn misschien wel glibberig, maar ik heb een manier gevonden om hem goed te gebruiken zonder dat hij uit je handen valt: houd de jelly op je washandje en was daarmee je lichaam. Jelly’s zijn ook duurzaam vind ik, je kunt er heel lang mee doen.

 

Ondertussen ben ik weer naar Amsterdam geweest met mijn vriendje, het was echt heel leuk en gezellig! Hoewel mijn vriendje het shoppen maar niks vond, hebben we toch nog genoten. Na het shoppen zijn we namelijk nog naar de Starbucks geweest en hebben we de tentoonstelling ‘body experience’ gezien. Reuze interessant! De shoplog komt (hopelijk) deze week nog online, als school een beetje meezit. 

Liefs,

Anke

No Comments

Leave a Reply