Little Reasons To Smile tag

Aangezien ik van positieve tags hou en deze tag dat ook is, heb ik hem overgenomen. Bij deze tag moet je afbeeldingen zoeken, onder ”little reasons to smile”. De foto’s die helemaal bij jou passen moet je in de post zetten, de dingen waar jij helemaal blij van wordt.

Just Girly Things | via Tumblr

Ik houd van muziek. Muziek maakt me erg blij, wanneer ik boos of verdrietig ben dan luister ik vaak naar muziek, dat maakt me weer vrolijk. Maar soms heb ik liedjes wel heel vaak gehoord en zoek ik nieuwe leuke liedjes. Als ik dan eindelijk een liedje vind waar van ik denk: dat is ‘m! Dan ben ik helemaal blij, want dan heb ik een nieuw liedje om helemaal grijs te draaien.

Just Girly Things | via Tumblr

Ik word ook helemaal blij van mijn lieve vriendje! Wanneer hij bij me is voel ik me helemaal gelukkig. Ik verveel me nooit bij hem, we doen altijd leuke dingen. En nog zo iets waar ik heel blij van word; hij geeft van die lekkere knuffels en kusjes… (; Ik hou zo veel van hem! ♥

DVD

Misschien weten sommige van jullie wel dat ik een grote fan ben van The Hunger Games. Ik heb tot nu toe al de DVD’s, behalve Mockingjay part 1 want die is helaas nog niet uit op DVD. Zodra hij uitgekomen is ga ik hem kopen! Dan kan ik hem weer iets van twintig keer bewonderen. Daar word ik ook blij van, films kijken! Ik kan me helemaal inleven in de film.

🍩

Oh, donuts zijn hemels. Maar die met chocolade zijn wel het lekkerste! Je mag me altijd wel wakker maken voor donuts. Misschien niet het gezondste eten, maar wanneer ik één donut in een maand eet kan geen kwaad toch?

airplane^^

Wanneer ik in het vliegtuig zit bij het raam is een geweldige reden om te glimlachen. Dat uitzicht, wauw! Vorige zomer gingen we met het vliegtuig naar Griekenland, toen zat ik helaas niet bij het raam, maar ik kon toch wel naar buiten kijken. Ik zag heel mooi blauw water, bergen en wolken. Dan besef ik me wel dat dat niet zo maar iets is, maar een bijzonder iets. Prachtig!

Untitled

Fotograferen is één van mijn passie’s. Ik ben nu aan het sparen voor een nieuwe, grotere camera, want nu moet ik het met mijn mobiel doen of een Nikon van 16 megapixels. Ik vind foto’s maken erg leuk, het liefst wil ik al de foto’s die ik heb gemaakt op Instagram zetten. Wanneer een foto goed gelukt is ben ik erg blij!

Bron foto’s

Naamloos scan

2 Comments

  • Reply happygirl 1 februari 2015 at 11:38

    Heel herkenbaar wanneer ik uit een vliegtuigraam kijk, kijk ik ook altijd mijn ogen uit! Leuke tag. Liefs

  • Reply Beppe Anneke 1 februari 2015 at 13:54

    Een leuk verhaal Anke hier wordt ik ook blij van.

  • Leave a Reply