Waarom bloggen zo leuk is

Bloggen is mijn grote passie en ik denk dat dat bij veel van jullie ook zo is. Bloggen kent vele voordelen en die voordelen heb ik voor jullie op een rijtje gezet. Enjoy!
image

♥ Met bloggen leer je veel mensen kennen. In tussen ken ik ook een nieuw aantal mensen, ik vind het gaaf dat dat via bloggen kan! Die nieuwe mensen kunnen zelfs je vriendinnen worden. Het lijkt me ook super om eens bloggers te ontmoeten met wie ik anders “online” praat. Zo zie je elkaar eens live!
♥ Je kunt ook veel leren door het bloggen. Eerst wist ik niet eens hoe je een blog maakte en nu heb ik het al helemaal in de smiezen. Ook heeft het bloggen mijn taalgrammatica verbeterd. Ik haal nu ook betere cijfers op Nederlands, ik denk echt dat dat door het bloggen komt! Wanneer ik een blogpost maak, probeer ik wel op de spelling en grammatica te letten. Als ik een foutje maak, leer ik ervan!
♥ Sommige bedrijven geven ook wel eens gratis spullen aan bloggers. Op mijn vorige blog had ik zo wel eens make-up gekregen en had ik schoenen gewonnen! Echt super tof. En soms kun je zelfs geld verdienen. Hoe leuk is het om geld te verdienen met iets wat je super leuk vind om te doen?
♥ Ik word ook altijd vrolijk wanneer ik die leuke reacties van jullie lees. Zoals de blogpost van gisteren, ik voelde me niet erg blij maar jullie vrolijkten me helemaal op door te zeggen dat ik vast wel overga. En natuurlijk word ik van alle andere reacties ook erg blij!
♥ Met bloggen kun je ook van alles kwijt. Denk aan problemen of ideetjes. Wanneer je iets kwijt wilt, kan dat op je blog. Het is eigenlijk een soort van dagboek!
image

8 Comments

 • Reply ManouR 13 juni 2015 at 16:23

  Bloggen is echt leuk he! Ik doe het ook enorm graag! <3

 • Reply itscstyle 13 juni 2015 at 18:01

  Ik hou ook heel erg veel van bloggen. Alle dingen die je hebt gezegd herken ik bij mezelf. Heb je misschien tips om meer kijkers te krijgen?💕

  • Reply xgraciously 13 juni 2015 at 18:10

   Ja zeker heb ik die, leuk idee voor een nieuwe blogpost! Je ziet de tips waarschijnlijk volgende week wel op mijn blog staan. 😊

 • Reply Nathalie 13 juni 2015 at 18:27

  Bloggen is echt super!!

 • Reply becrazyandlaugh 14 juni 2015 at 11:57

  Je hebt helemaal gelijk! 🙂

 • Reply creabeaatje34 15 juni 2015 at 13:53

  Ik houd ook super veel van bloggen 😀

 • Reply beyourselfatchanel 19 juni 2015 at 20:55

  Ahh, alles klopt helemaal! Ook altijd wanneer ik een nieuw idee heb over een artikel heb ik meteen zo’n kick van dat ik meteeeen wil schrijven ☺

 • Leave a Reply