Lifestyle | Reistips

De zomervakantie is aangebroken! Veel mensen gaan in deze tijd van het jaar op vakantie. Ik heb de handigste tips voor wanneer je op reis gaat! Enjoy.

🌞🌞🌞🌞🌞

Bron foto

Pak je koffer goed in. Doe de zware spullen onder in de koffer en de andere spullen bovenop. Als je weinig ruimte hebt in je koffer kun je ook al je kleding oprollen, zo passen er meer spulletjes bij.

Kijk vooruit. Schrijf alles wat je nodig hebt op een lijstje en leg hem bijvoorbeeld op je bureau neer, zo kun je er altijd nog wat bijschrijven! Ook moet je goed weten met welke munteenheid je in je vakantieland moet betalen. Straks sta je bij de kassa en kun je je eten niet betalen. En om niet te vergeten: welke stopcontacten hebben ze daar? In Engeland hebben ze bijvoorbeeld andere stopcontacten dan hier. Neem daarom altijd voor de zekerheid een wereldstekkerblok mee.

Zoek leuke plekjes al van te voren op. Straks ben je bijvoorbeeld in je vakantieland en weet je niet waar de leukste stranden en/of stadjes zijn. Dat is best wel zonde van je tijd, dus zoek alles eerst al van te voren op. Dat scheelt heel wat tijd!

Neem genoeg geld mee. Wanneer je naar Griekenland gaat net zoals mij, kun je beter contant geld meenemen. Er zijn daar veel problemen met de banken waardoor je soms niet kunt pinnen. Als je naar andere landen op vakantie gaat, kun je natuurlijk wel altijd pinnen. Neem voor de zekerheid een wereld pas mee, dan zit je altijd goed.

Zoek belangrijke dingen op over je vakantieplek. Zijn er ook (erge) ziektes waar je rekening mee moet houden, wat is het alarmnummer etc.

♥ En als laatste: geniet. Genieten is het belangrijkste wat er is. Go with the flow.

Waar ga jij heen op vakantie?

Naamloos scan

5 Comments

 • Reply beyourselfatchanel 26 juni 2015 at 14:57

  Leuukk! Handige tipss xx

 • Reply creabeaatje34 26 juni 2015 at 15:44

  Hele handige tips 😀

 • Reply becrazyandlaugh 26 juni 2015 at 18:01

  Handig! Xx

 • Reply wifiinthenature 27 juni 2015 at 05:21

  Wat een handige reistips! Leuke tips x

 • Reply writingmonique 27 juni 2015 at 07:45

  Wat een ontzettend goede tips!

 • Leave a Reply