Lifestyle | muziek top 5

Muziek, we kunnen er niet zonder. Tenminste, ik niet. Maar ik denk ook dat dit voor vele andere mensen geldt! Er zijn in korte tijd veel mooie en leuke liedjes uitgekomen, die ik graag met jullie wil delen. Doe je oordopjes alvast maar in en enjoy.

Bron foto

Madcon – Don’t worry feat. Ray Dalton

In twee woorden: vrolijk liedje. Verder heb ik er niets anders over te zeggen, het liedje is gewoon super!

Felix Jaehn – Ain’t Nobody (Loves Me Better) ft. Jasmine Thompson

Dit liedje doet me denken aan Denemarken. Toen we daar waren, was dit liedje steeds op de radio. Ik geef ze groot gelijk, ik snap zeker waarom ze dit liedje steeds afspeelden, het is een super leuk liedje!

Avicii – Waiting For Love

Ik hou van Avicii zijn liedjes. Zijn muziek maakt me altijd vrolijk! Dit is zijn nieuwste song, die er zeker mag zijn!

Adam Lambert – Ghost Town 

Vroeger was ik niet zo’n fan van Adam Lambert en zijn muziek. Toen ik dit liedje hoorde was ik helemaal verkocht, hij is echt gaaf!

Taylor Swift  – Bad Blood ft. Kendrick Lamar

Taylor Swift doet het erg goed met haar liedjes. Ook dit liedje valt bij mensen goed in de smaak, zo ook bij mij!

Naamloos scan

2 Comments

  • Reply creabeaatje34 29 mei 2015 at 15:44

    Het liedje van Avicci vind ik leuk, maar het liedje van Taylor Swift ook 🙂

  • Reply tamaraenmarlie 29 mei 2015 at 17:25

    Leuk lijstje! Ik ben zelf ook fan van Ain’t Nobody, zo’n heerlijk nummertje

  • Leave a Reply