Lifestyle | Monthly favorites

In augustus heb ik veel nieuwe producten ontdekt, die uiteindelijk mijn favorieten van deze maand zijn geworden! Welke dat zijn, zien jullie in de blogpost. Ik deel ze graag met jullie!

Untitled

Liuk ijsjes

In augustus was het dan misschien geen weer voor ijsjes, ik heb ze toch gegeten. Mijn favoriete ijsje van deze maand is de Liuk, een heerlijk citroen ijsje met een stokje van drop. Een goede combinatie, vind ik zelf! Mijn moeder heeft twee pakken Liuk ijsjes gekocht en ik heb ze allemaal opgegeten… oeps. Ik vind die dropstokjes wel erg goed bedacht, vaak gooien mensen de ijs stokjes op de grond wanneer ze het ijsje op hebben, dat kan nu niet meer gebeuren!

Untitled

Ananas gum

Het nieuwe schooljaar is in deze maand begonnen, dus moest ik natuurlijk wel het schooljaar goed beginnen met nieuwe, gave schoolspulletjes! Ik heb de ananas gum gekregen van mijn vriendin, hij zat in een pakketje samen met nog andere gummen van de Hema. De gum is mijn favoriet, omdat hij erg goed gumt en hij er gewoon erg leuk uit ziet. Zeg nou zelf… zo’n ananas gum wil iedereen wel hebben, toch?

Untitled

Bubblegum lip scrub

Misschien hebben jullie deze lipscrub wel voorbij zien komen bij het artikel ‘Mijn Lush producten‘. Ik ben dol op dit Lush product, omdat hij mijn lippen heel erg zacht maakt. Ook heeft het nog eens een lekker smaakje wanneer je de scrub van je lippen af likt. Het proeft namelijk naar bubblegum! Deze lipscrub ga ik vast heel vaak gebruiken in de winter, omdat ik dan ook last begin te krijgen van droge lippen!

Untitled

Watermeloen sokken 

Sokken met printjes vind ik ontzettend leuk, toen ik deze sokken zag liggen in de H&M was ik helemaal verkocht! De sokken zaten samen in een pakketje met andere sokken met een fruit printje er op, zo zaten er ook nog sokken met een ananas en citroen printje in het pakketje.Toch vond ik die met het watermeloen printje het leukst, ik word er gewoon vrolijk van wanneer ik er naar kijk!

Untitled

Crème in blik 

Mijn benen zijn de laatste tijd zo droog, dat ik me maar weer begon in te smeren met bodylotion. Ik vind deze variant van de Hema echt heerlijk! Hij smeert lekker, ruikt verrukkelijk en is ook nog eens multifunctioneel. Je kunt de crème namelijk gebruiken voor je handen, lichaam en gezicht. Ook is het product ook nog eens goedkoop, I like! Wanneer dit potje op is, ga ik snel een nieuwe kopen.

Naamloos scan

5 Comments

 • Reply creabeaatje34 6 september 2015 at 10:01

  Wat een schattige gum ^^

 • Reply hotqueenswearbluejeans 6 september 2015 at 12:38

  Leuke spulletjes!

 • Reply myinspirationlogbook 6 september 2015 at 13:34

  Hee ik heb je genomineerd voor de liebster award de artikel komt vandaag om 5 uur online Xx

 • Reply maroussiabeauty 6 september 2015 at 13:47

  Wat een leuke gum haha! Die lush lipscrub is geweldig. Ik heb zelf de popcorn variant x

 • Reply 11tara11 6 september 2015 at 18:09

  Aah die gum i love it

 • Leave a Reply