Lifestyle | Even bijkletsen #8

Ik heb jullie al best wel lang niet up to date gehouden over alles. Zo zijn er een aantal dingetjes gebeurd op school en vertel ik jullie over mijn plannen voor komende weken.
image

School
Op school ging het de laatste paar weken erg goed. Tot vandaag. Vandaag heb ik mijn cijfer weer terug gekregen van Aardrijkskunde, ik was er niet zo goed in, maar op deze toets had ik wel een mooie 6.1 waar ik erg blij mee was! Waar ik niet zo blij mee was, was mijn gemiddelde. Er verscheen een rood cijfer in beeld. Het eerst wat ik dacht was: dit klopt niet. Ik stond eerst een 5,6 gemiddeld op het vijfde rapport, en nu opeens een 5,4. Geen idee hoe dat gebeurd is, maar ik heb alleen maar voldoendes gehaald dit rapport dus daar kan het waarschijnlijk niet aan liggen. Nu is het de vraag of ik wel overga ja of nee, want ik ben van drie onvoldoendes naar vijf gegaan, door aardrijkskunde en scheikunde. Op scheikunde had ik deze week een 4,4 gehaald, waardoor mijn gemiddelde drastisch veranderde.
Ik hoop echt zo graag dat ik overga, ik wil echt niet opnieuw dit jaar overdoen! Ik had net zo’n zin in klas 4… In het begin heb ik een slechte start gehad omdat ik erg ziek was. Als ik nou niet ziek was geweest ging ik wel over, dat weet ik zeker. Ik baal dus ook als een stekker!

Volgende week
Volgende week is ons laatste lesweekje en hebben we de laatste toetsen. Ik krijg dan ook te horen of ik overga of niet. Ik hoop echt zoooo erg dat ik overga! Vrijdags na alle toetsen gaan we naar Bremen toe met alle derde klassen. Eerst gaan we drie uren in de bus, daarna komen we aan in Bremen. Ik ga naar het museum. Je kon kiezen tussen het voetbalstadion en museum, als eerste had ik het voetbalstadion gekozen en als tweede plek het museum. Helaas was het stadion al vol dus moet ik naar het museum. Daarna mogen we nog even de stad in, daar verheug ik me nog het meest op haha.

Blog
Als laatste wil ik nog wat vertellen over mijn blog. Het gaat super goed, ik heb best wel veel volgers gekregen in korte tijd! Zoals jullie misschien wel weten bestaat mijn blog nu een halfjaar. Wat gaat de tijd snel zeg.
Oh en trouwens, met mijn blogschema gaat het ook goed. Ik probeer me er goed aan te houden. Tot nu toe heb ik niks van mijn schema gemist, wat ik best wel goed vind van mezelf.

image

5 Comments

 • Reply creabeaatje34 12 juni 2015 at 20:20

  Het komt vast goed, jij gaat zeker over! Ik duim in ieder geval voor je! En gefeliciteerd met je bloggende halfjaar! 😀

  • Reply xgraciously 13 juni 2015 at 10:41

   Dankjewel! Ik hoop dat ik overga met 5 vijven, hopelijk lukt het nu je voor me duimt! 🙂

 • Reply robin 12 juni 2015 at 20:28

  ik hoop ook dat je overgaat! maar komt vast goed, don’t worry ^^

 • Reply writingmonique 13 juni 2015 at 08:11

  Het komt vast helemaal goed! Ik duim voor je, je gaat het vast halen!

 • Leave a Reply