Lifestyle | Even bijkletsen #11

Ik heb heel veel dingen aan jullie te melden, onder andere over school en over mijn nieuwe baantje! Lees snel verder.

Bron foto

School

Deze week heb ik alweer mijn eerste twee cijfers gekregen. Ik had een 6,7 op Frans en een 6,9 op Duits. Eigenlijk had ik wel wat hoger verwacht, maar ik moet blij zijn dat het een voldoende is! Volgende week heb ik nog een toets van Engels. Gaat helemaal goed komen, want ik ben erg goed in talen. De schoolweken vind ik tot nu toe erg snel gaan, we zitten ondertussen al weer een maand op school!

Werk

Gisteren heb ik gesolliciteerd bij de Albert Heijn voor het vakken vullen en ik ben aangenomen! Volgende week werk ik er voor het eerst en krijg ik er een rondleiding. Na een maand kan ik echt bepalen of ik daar nog wil werken en moet ik een overeenkomst tekenen. Ik ben erg benieuwd hoe het gaat en of het me bevalt. De komende weken ga ik het dus nog druk krijgen en daarbij komen we bij het volgende punt…

…Mijn blog

Straks als ik school heb en werken moet heb ik dus niet heel erg veel tijd meer voor mijn blog. Daarom leek het mij wel handig om weer een blogschema in te voeren, anders raffel ik al mijn blogposten af en dat moet natuurlijk niet! Wanneer ik het druk heb, heb ik ook minder zin om een blogpost te schrijven en straks lijdt mijn schoolwerk er nog onder, dat moet dus echt niet gebeuren nu in havo 4. Volgende week begin ik dus weer met een blogschema, die er als volgt uitziet:

Maandag: Picture Diary

Dinsdag: Mode

Woensdag: Persoonlijk

Donderdag: (geen blogpost)

Vrijdag: Beauty

Zaterdag: Lifestyle

Zondag: (geen blogpost)

Hopelijk bevalt mijn nieuwe blogschema jullie een beetje en hebben jullie nog veel plezier in het lezen van mijn blog! Natuurlijk zou ik het ook leuker vinden om elke dag te posten, maar door de drukte kan het helaas niet, dus dit is de beste oplossing.

We Heart It

Ik heb nu ook WeHeartIt. Eigenlijk had ik dat al, maar ik heb een nieuw account aangemaakt! Je kunt me volgen via @ankej2000. Ik ben dol op WeHeartIt, ik krijg er zo veel inspiratie door!

Naamloos scan

9 Comments

 • Reply creabeaatje34 12 september 2015 at 11:16

  Wat een mooie cijfers, goed bezig meid ^^ Ik ben ook zo goed in talen ^^

 • Reply ItsCstyle 12 september 2015 at 11:27

  Goed dat je een bijbaantje hebt en ik snap het dat je minder gaat bloggen. Alsnog is het leuk dat je nog 5 dagen per week blogt. Ik heb je meteen op WeHeartIt gevolgd. Liefs

 • Reply joorloveswriting 12 september 2015 at 17:51

  Zo goed bezig op school !!!:) en fijn toch zo’n schema! Dat heb ik ook en bevalt erg goed !!

 • Reply lifewithmaricia 12 september 2015 at 18:29

  Leuk dat je bent aangenomen!❤️❤️

 • Reply celinemiene 13 september 2015 at 07:47

  Ik ben niet zo goed in talen, behalve Engels, vind ik echt geweldig en gaat ook heel goed op school :)! Veel plezier met je nieuwe baantje, hopelijk bevalt het je wat en kan je er blijven, succes! X

 • Reply hotqueenswearbluejeans 13 september 2015 at 08:23

  Proficiat met je baan! 🙂

 • Reply wifiinthenature 13 september 2015 at 09:47

  Gefeliciteerd met je baan!

 • Reply ItsCstyle 13 september 2015 at 15:09

  Hey,
  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award.
  Liefs

 • Reply gentillinne 13 september 2015 at 15:55

  Succes met je baantje! Leuke update! X

 • Leave a Reply