Lifestyle | Even bijkletsen #10

Ik heb jullie lang niet up to date gehouden, dus het leek mij een mooi moment om in deze blogpost jullie op de hoogte te brengen over alles! Lees maar snel verder, want ik heb jullie nog al wat te vertellen. Enjoy! 

Bron foto

Blog

Het is jullie misschien al opgevallen dat ik deze week de hele week heb gepost. Anders sloeg ik altijd woensdag en zondag over, maar ik heb besloten om elke dag weer een blogpost op m’n blog te zetten! Hopelijk houd ik dit nog vol tijdens het nieuwe schooljaar. Ik behoud wel mijn schema, dat als volgt is;

Maandag – Mode

Dinsdag – Persoonlijk (tag’s en vragen)

Woensdag – Random (kan van alles wat zijn)

Donderdag – Beauty

Vrijdag – Lifestyle

Zaterdag – Random (kan van alles wat zijn)

Zondag – Random (kan van alles zijn)

Ik wil jullie trouwens ook nog bedanken voor de 100 volgers! Jullie lezers maken mij altijd erg blij met jullie reacties en likes. En speciaal voor jullie wil ik een win actie houden op mijn blog, alleen ik moet nog een paar dingen kopen voordat ik de win actie ga houden. Op naar de 200 volgers!

School

Maandag gaat school weer beginnen! Zoals jullie misschien al weten, ga ik straks naar de vierde klas. Ik kom in een hele nieuwe klas, ik ken tot nu toe maar drie mensen van deze klas. Elke les kom ik weer in een andere klas, omdat lang niet iedereen in mijn klas hetzelfde gekozen heeft qua vakken. Ik leer dus heel veel nieuwe mensen kennen! Of ik zin heb in het nieuwe schooljaar? Nehh, Ik had liever nog langer vakantie gehad… Wel heb ik er zin in dat ik geen wiskunde meer heb, een fijn gevoel is dat! Wat ik ook fijn vind aan school is dat we onze boeken deze vakantie niet op hoefden te halen. Die worden gewoon thuisbezorgd! Heerlijk, hoeven we niet apart naar school te rijden om onze boeken op te halen.

Zomervakantie

Ik heb een leuke zomervakantie gehad! Ik heb me wel wat verveeld in de laatste paar weken. Het leukste van deze zomervakantie vond ik dat we op vakantie zijn geweest naar Griekenland (Lefkas), toen ik met ons vriendenclubje te zwemmen was geweest en toen ik jarig was. Ik heb nu al zin in de volgende (zomer)vakantie!

Naamloos scan

11 Comments

 • Reply myinspirationlogbook 14 augustus 2015 at 13:46

  Leuk !

 • Reply creabeaatje34 14 augustus 2015 at 14:12

  Gefeliciteerd met de 100 volgers! 😀

 • Reply 11tara11 14 augustus 2015 at 14:22

  Gefeliciteerd met de 100 volgers!!! Je verdient het

 • Reply Rahma 14 augustus 2015 at 15:24

  Gefeliciteeerd! En wat leuk dat je elke dag gaat bloggen!

 • Reply Emma 14 augustus 2015 at 18:41

  congrats!

 • Reply jacquelinedoornbusch 15 augustus 2015 at 12:15

  Gefeliciteerd met de 100!!

 • Reply lifewithmaricia 15 augustus 2015 at 18:05

  Leukkk. Ik moet dinsdag weer, maandag heb ik vrij.😊
  Woon je ook in het Noorden?😸

  • Reply xgraciously 15 augustus 2015 at 18:12

   Heerlijk, had ik nog maar een dagje vrij! Ik woon ook in het noorden, dicht bij Leeuwarden 😊

   • Reply lifewithmaricia 15 augustus 2015 at 18:13

    Omg ik ook! Ik woon op 10 minuten (met de trein) van Lwd.😅 Toevallig!😸 x

    • Reply xgraciously 15 augustus 2015 at 18:15

     Haha, wat leuk! ☺Ik moet een halfuurtje reizen met de bus voordat ik in Leeuwarden ben. Xx

  Leave a Reply