Lifestyle | Bekeken films #5

In de maand juni heb ik veel films gekeken. Ik deel deze films graag met jullie. Enjoy!

Life

Bron foto

Night at the Museum: Secret of the Tomb

”Larey Daley (Stiller) weet dat een Egyptisch tablet uit de tijd van de farao’s het geheim is achter de tot leven komende museumstukken in het “Museum of Natural History”. Maar wanneer dit magisch tablet tekenen van corrosie begint te vertonen, reist Larry met onder andere Farao Ahkmenrah, Teddy Roosevelt en Attila de Hun af naar het “British Museum” in Londen om het te redden van zijn ondergang.”

Deze film leek me wel erg grappig. Maar toen hij eenmaal aan het spelen was, vond ik de grappen niet echt leuk. Sommige stukjes waren wel grappig, maar daar bleef het ook wel bij. De rest van de humor was erg kinderachtig, zo pist een aapje op mensen en dat moet zogenaamd erg grappig zijn! Verder was de film wel leuk, de special effects waren heel goed tot zijn recht gekomen, het zag er helemaal echt uit.

 

American Pie Presents Band Camp

”Matt Stifler, het jonge broertje van Steve, wordt na de zoveelste grap op zijn school door de directeur gedwongen om naar Band Camp te gaan. Matt besluit vervolgens om verborgen camera’s mee te nemen naar het kamp, zodat hij opnames kan maken van dronken Band Camp meiden, die de wildste dingen doen. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland…”

Ik vond deze film best wel vermakelijk, de grappen die er in voorkwamen vond ik ook erg grappig. Vooral het stukje met de zonnebrand crème, of het stukje met de hobo, daar heb ik hartelijk om kunnen lachen. Het einde van de film vond ik overigens wel erg cliché, zo loopt bijna elke Amerikaanse film wel af.

 

Sister Act

”Delores (Goldberg), een zangeres in een club in Reno, is getuige van een moord van een werknemer door haar vriend die een gansterleider blijkt te zijn. De politie wil Delores niet kwijt, en daar zetten ze haar voor bescherming in een oud klooster. Ze maakt al snel vrienden bij de zusters. Nadat ze met twee vriendinnen wegsluipt om naar een bar te gaan wordt ze door de hoofdzuster in het koor gezet. De volgende mis wordt iedereen verrast door een swingend groepje zusters. Dankzij haar goede werk komt Delores in de krant. Maar nu weten de gangsters natuurlijk dat ze in het klooster zit, waarop haar oude gangstervriend eens een bezoekje brengen…”

Ook een erg vermakelijke film. De liedjes die er in voorkomen vind ik fantastisch, ik stond verbaasd hoe die nonnen zo goed konden zingen. Het verhaal stelt eigenlijk niets voor, net zoals de humor, maar de liedjes maken het allemaal weer goed.

White Chicks

Twee F.B.I agenten verknallen een grote drugsvangst, maar hebben een idee om hun baas alsnog te imponeren. Hiervoor besluiten ze de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen (erfgenames van een groot hotel-imperium) aangezien ze een tip hebben dat zij ontvoerd zullen worden. Hun strategie is nogal onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilson en verstoppen de echte zussen op een veilige plek…

White Chicks keken we samen met de hele klas. Op sommige momenten lag de hele klas in een deuk van het lachen, wat een grappige stukjes zaten er in deze film zeg! Het einde lag helemaal open; er kon van alles gebeuren. Het einde vond ik niet echt voorspelbaar, dat vond ik wel erg mooi! Bij het begin van de film had ik wel mijn twijfels, ze konden beter dat stukje er uit laten, dat stukje sloeg dus helemaal nergens op. Verder een hele vermakelijke film!

Diary of a Whimpy Kid: Dogs Life

Ik kon geen kleine beschrijving vinden van de film, dus vertel ik het zelf maar. Deze film gaat over een jongen die een leven van een lozer leid. Hij heeft zomervakantie en moet allemaal domme dingen doen met zijn vader, terwijl hij liever iets leuks wil doen met het leukste meisje van zijn klas. Gelukkig heeft zijn vriend een idee: hij kan wel met hem mee naar de countryclub. Zo kan hij meer contact krijgen met het leuke meisje en heeft hij ook nog een fijne vakantie! Ik moet toegeven dat ik het meer een film vond voor kleinere kinderen. De film is ook gebaseerd op het boek ”het leven van een loser”, die meer voor jongere kinderen is.

The Gunman

”Jim Terrier (Sean Penn), voormalig lid van de Special Forces, wordt achtervolgd door zijn verleden wanneer één van zijn voormalige werkgevers hem probeert te vermoorden. Een spannend kat- en muisspel brengt Terrier vanuit de jungle van Afrika tot in de straten van Londen en Barcelona in een missie om al zijn tegenstanders uit de weg te ruimen. Terrier weet dat er maar één manier is om zichzelf te redden: hij moet één van de meest invloedrijke organisaties ter wereld uitschakelen.”

De hele film vond ik nogal wat vaag. Er kwamen allemaal dingen in voor die ik helemaal niet snapte, vooral moeilijke woorden die met moorden en zo te maken hebben. Verder was het wel een leuke film, er kwam veel spanning en actie in voor, daar hou ik wel van!

Naamloos scan

6 Comments

 • Reply manon pinkster 3 juli 2015 at 06:19

  Haha white chicks is zo leuk!!

 • Reply creabeaatje34 3 juli 2015 at 09:19

  Night at the museum is zoo leuk! 😀

 • Reply Northflix 3 juli 2015 at 09:34

  White Chicks lijkt me wel grappig.
  Momenteel kijk ik meer series.

 • Reply Eline | www.fashiondrizzle.weebly.com 3 juli 2015 at 10:51

  De tweede film lijkt me erg leuk! Ik heb de boeken van ‘het leven van een loser’ wel gelezen, die waren echt supergrappig!

 • Reply Charlotte 💎 3 juli 2015 at 13:16

  Night at the museum vind ik erg leuk 😄

 • Reply beyourselfatchanel 4 juli 2015 at 09:32

  Ahhh white chicks wil ik graag nog een X zien. Leuke post x

 • Leave a Reply