Lifestyle | bekeken films #4

In de maand mei heb ik veel films gekeken. Ik deel deze films graag met jullie. Enjoy!

Life

The Boy Next Door

”Een pas gescheiden vrouw (Jennifer Lopez) begint een affaire met haar buurman. Het probleem is echter dat de buurman een tiener is die toevallig ook de vriend is van haar zoon. Wanneer ze probeert een einde te maken aan de verboden relatie ontstaan de problemen.”

Aan het begin van de film dacht ik dat het niet zo’n spectaculaire film was. Maar naarmate de film verder afspeelde werd het verhaal super spannend. Vooral toen de buurman een echte psycho werd nadat hij een affaire had met zijn buurvrouw, de moeder van de beste vriend van de buurman. (Snap je hem nog?) Het verhaal is eigenlijk best wel cliché, maar eigenlijk maakte dat niets uit want de film was verder erg leuk. Jennifer Lopez speelt haar rol super goed!

Kingsman: The Secret Service

”Gary (Taron Egerton), een jongeman wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door elke avond te zuipen met vrienden. Harry Hart (Colin Firth), een veteraan MI6 agent van een geheime organisatie, probeert hem te redden en zodoende niet te laten omgaan met de verkeerde mensen. Hij neemt hem onder zijn vleugels en zorgt ervoor dat hij deelneemt aan een trainingsprogramma van de ‘Kingsman: The Secret Service’, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.”

Mijn vriendje vond dit een erg leuke film, ik vond hem ook best wel leuk. Hoewel in sommige opzichten de film best wel ”nep” was. In een scène gebruikte een man allemaal wapens die niet echt bestaan en in een andere scène ”explodeerden” mensen. Explodeerden tussen aanhalingstekens, want er kwam vuurwerk uit hun hoofd. Dat zou in het echt ook nooit kunnen. Het concept van de film was verder wel erg leuk bedacht en er zaten verder geen nadelen aan de film.

Pitch Perfect

”Twee concurrerende a capella zanggroepen, de Barden Bellas (allemaal meisjes) en de Barden Treblemakers (allemaal jongens), strijden om het “International Championship of Collegiate A Capella” (ICCA) te winnen, dat elk jaar in de lente gehouden wordt op Carnegie Hall. De Barden Bellas krijgen echter te maken met persoonlijke conflicten: hun zangeres Chloe heeft stemproblemen, velen van hen zijn afgestudeerd, en hun leider Aubrey probeert wanhopig te groep bijeen te houden. Dan wordt de eerstejaars studente Beca Mitchell in de groep opgenomen. De rebelse Beca heeft goede ideeën, maar deze worden routinematig neergesabeld door Aubrey. Ondertussen probeert Beca niet verliefd te worden op Jesse, een nieuw lid van de Treblemakers.”

Ik heb als ik eerlijk ben niet veel over deze film te vertellen.Er zaten geen spannende stukken in de film, het is meer een film om lekker lui op de bank te kijken. Er gebeuren een paar grappige dingen in de film, maar dat was het ook wel. Wat ik leuk vond waren de verschillende typen die in de film speelden. Je had Fat Amy, (de grappige ”dikke”) Beca (meer een stoerder type) en veel meer andere types die de film leuker maakten. Ik raad je niet aan om deze film met je vriend(je) te kijken, het is een echte meidenfilm.

Tracers 

‘De New Yorkse fietskoerier Cam (Taylor Lautner) slaat vanwege een hoge schuld op de vlucht voor de Amerikaanse maffia. Wanneer hij de aantrekkelijke free runner Nikki (Marie Avgeropoulos) tegen het lijf loopt, is er meteen sprake van een klik. Ze introduceert hem aan de sensationele wereld van parkour; een sport waarbij buitengewone snelheid, het verleggen van grenzen en het overwinnen van obstakels centraal staan.”

Tracers is een leuke film hoor. Het concept is leuk bedacht, de spelers spelen goed, er zijn spannende stukken… maar toch miste ik iets. Een dosis meer spanning was fijn geweest! Verder kon ik me trouwens wel goed inleven in de hoofdpersoon, wat ook erg fijn was. Verder heb ik niet veel meer over deze film toe te voegen.

Pitch Perfect 2

”De Bellas zijn afgestudeerd. Ze naderen het einde van hun studentenbestaan en daarmee ook hun tijd als zangeressen in hun zanggroep Barden Bellas. Ze proberen er achter te komen hoe ze hun vriendschap soort van af kunnen sluiten en wat ze gaan doen met de rest van hun leven.”

Hoewel ik Pitch Perfect 1 niet een erg denderende film vond, wilde ik Pitch Perfect 2 kijken. Toen ik de bioscoopzaal in liep, was ik samen met maar zeven andere mensen in de zaal. Of het aan de film lag wist ik niet, maar toen ik de film keek was ik er wel zeker van. Nog steeds niks spannends te zien, de humor was ook totaal niet grappig nu. Het leek net alsof de film voor kleinere kinderen was gemaakt of zo. Ik zat ook in de zaal met kinderen rond de acht tot tien jaar. Verder was de film wel vermakelijk hoor, met de mooie covers die ze zongen!  Dat waren ook de enige pluspuntjes.

Naamloos scan

6 Comments

  • Reply creabeaatje34 5 juni 2015 at 17:16

    Pitch Perfect, Tracers en The boy next door heb ik gezien 🙂

  • Reply Nathalie 6 juni 2015 at 08:10

    Pitch perfect vond ik erg leuk… Wil heel graag nog deel 2 zien:)
    Liefs Nathalie

  • Leave a Reply