Life lessons OITNB

Ik ben echt een huge fan van Orange Is The New Black en iedereen mag het weten. Ik kan echt wel in tranen uitbarsten als er iemand weggaat in de serie. Omdat het nieuwe seizoen is gestart (al sinds 17 juni, but I don’t care) heb ik allemaal levenslessen van de seizoenen één tot en met drie op een rijtje gezet. Hier kun je nog eens wat van leren!

Afbeelding van Anke Jensma

De foto hierboven is nog gemaakt met een smartphone, maar nu ben ik trotse eigenaresse van een Nikon d3300. HOORAY! In mijn volgende blogposten kun je dus andere soort foto’s verwachten, hopelijk met een betere kwaliteit. Maar genoeg gepraat over mijn nieuwe aanwinst, laten we snel verder gaan met de levenslessen van OITNB!

dutch, nederlands, and quote afbeelding

Hier moet je maar even heel goed over nadenken. Je kunt de top niet bereiken zonder dat er iets fout is gegaan. Van fouten leer je, door fouten wordt je beter. Als je bijvoorbeeld kickbokser wilt worden, moet je eerst ook heel veel vechten voor je positie. Je kunt niet zomaar een topsporter worden, daar hoort vallen en opstaan bij! Misschien een raar voorbeeld bij deze quote, maar het is wel zo.

dutch, nederlands, and tv afbeelding

Ook beste vrienden naaien je vroeg of laat, zoals Alex hier zegt. Je kunt niet iedereen vertrouwen, zelfs je beste vrienden kunnen bijvoorbeeld wat doorvertellen of wat anders gemeens bij je doen. Dit klinkt heel negatief, maar het hoort erbij om de vriendschap sterker te laten worden. Zo zie ik het altijd maar. Amen.

dutch, nederlands, and quote afbeelding

Sommige mensen willen de waarheid gewoon niet horen. Als mensen die waarheid toch voor ogen komen, ontkennen ze vaak alles en gaan ze zich raar gedragen. Soms heel schijnheilig, soms als een bitch.

dutch, nederlands, and quote afbeelding

Ongelukkige mensen zijn vaak jaloers. Jaloerse mensen gaan vaak achter je rug om zitten praten, en daardoor kwetsen ze jou weer. Het lijkt wel zo’n circle of life.

dutch, nederlands, and quotes afbeelding

Alex heeft hier weer helemaal gelijk. Als je vriendje het bijvoorbeeld uitmaakt en je weer een nieuw vriendje vind, vergeet je de leuke tijden met dat andere vriendje nooit weer. Vooral niet als je al meer dan een jaar met die ander had! Dit is volkomen normaal, denk dan niet dat je weer gevoelens voor die andere krijgt.

dutch, nederlands, and quote afbeelding

Dit is dan geen levensles, maar ik moest deze quote er even bij zetten. Pizza vind bijna iedereen wel lekker, pizza is bae. Punt. Ooit iemand gezien die niet van pizza houdt?

Bron

Liefs,

Anke

1 Comment

  • Reply Natiza 1 juli 2016 at 17:23

    JAAAAAA! Orange Is The New Black fan hier <3

  • Leave a Reply