Liefde voor de herfst

Ik houd van de herfst! Ook al vind ik de zomer leuk, stiekem kijk ik dan vaak dan al uit naar de herfst. Ik vind het altijd zo’n mooi gezicht wanneer de blaadjes van de bomen af vallen en verkleuren in de mooiste tinten; oranje, geel, bruin… Dit is niet de enige reden waarom ik de herfst zo leuk vind, in dit artikel staan nog zeven andere redenen!

 

♥ Het is weer de tijd van het jaar om lekker achter Netflix te hangen! Het liefst doe ik dit op de bank met een dekentje onder genot van een kop thee. Momenteel ben ik helemaal verslaafd aan de serie Orphan Black en heb ik genoeg tijd om die serie uit te kijken als het buiten weer kouder wordt.

♥ Er komen allemaal nieuwe collecties uit, bijvoorbeeld van de Lush. Ik heb meteen alweer mijn winkelmandje volgegooid met de nieuwe Halloween- en kerstproducten! Maar ook bij de Primark verschijnen er weer leuke producten zoals fluffy socks en pyjama’s. En laat ik binnenkort weer eens naar de Primark gaan, nu al zin in!

♥ Misschien verklaren jullie me nu voor gek; ik kijk namelijk begin september al uit naar de pepernoten die in de winkel liggen. Pepernoten vind ik stiekem ook wel een beetje bij de herfst horen. Als ik wil, kan ik zo’n hele zak wel in één keer verorberen. Ik ben helemaal addicted aan de truffelpepernoten!

img_4764

♥ Op de een of andere manier heb ik in de herfst sneller inspiratie dan in de zomer en heb ik veel meer zin om over dingen te bloggen. Ik denk dat dat komt omdat je in de zomer meer buiten bent en van het mooie weer wilt genieten!

♥ Wanneer het buiten weer donkerder wordt, steekt mijn moeder weer geurkaarsen aan in de lekkerste geuren! Als ik geurkaarsen ruik, denk ik meteen aan de herfst. Love it! Geurkaarsen steek ik het liefst ook aan op mijn kamer, maar ik ben zo’n iemand die de kaarsen altijd vergeet, oeps. Daarom zijn geurkaarsen niet echt aan mij besteedt.

♥ Nu het in de avond wat kouder wordt, kan ik heerlijk slapen. Heerlijk, geen gezoem meer van muggen en geen geplak meer in bed! Ik kan het lekkerst slapen met heel veel dekens en kussens in mijn bed waarmee ik mezelf helemaal in kan pakken.

♥ Halloween is ook een reden waarom ik van de herfst houd! Ook al vieren we het hier niet, het maakt voor mij de herfst toch wel een beetje leuker. Dankzij Amerikaanse Youtubers maak ik het feest toch een beetje mee. Ik heb één keer Halloween gevierd met een zelf georganiseerd feestje, wat was dat leuk!

Waarom vind jij de herfst leuk of juist minder leuk? 

Liefs,

Anke

5 Comments

 • Reply Jessica 10 oktober 2016 at 07:41

  Ik heb nu al zin om naar de primark te gaan 😅😂 richting de kerst (herfst vakantie) komen er altijd leuke kerst spullen.

  • Reply xgraciously 11 oktober 2016 at 19:59

   Jaaa, gisteren ben ik naar de Primark geweest en er lagen allemaal al leuke ‘cozy’ spullen! Xx

 • Reply Dinja 13 oktober 2016 at 14:00

  Genoeg leuke voordelen aan de herfst! Ik ben zelf meer een zomer persoon maar van de herfst kan ik ook wel genieten en inderdaad, ik krijg ook meer inspiratie in de herfst 🙂

 • Reply Sherry 14 oktober 2016 at 00:32

  Ik eigenlijk om halloween dan kan ik naar walibi fright night.

 • Reply Sophie 20 oktober 2016 at 15:57

  Superleuke blog over de herfst. Voor mij is het alleen geen favoriet seizoen haha!

  Groetjes, Sophie
  LOISIR sieraden & horloges

 • Leave a Reply