Liebster Award #2

Mijn tweede liebster award is een feit. Jessica  heeft mij genomineerd voor de liebster award, superleuk en dankjewel! Druk snel op lees verder om mijn antwoorden te lezen van de leuke vragen die Jessica verzonnen heeft. Enjoy!

Bron foto

1. Wat zou je willen worden? (De gekste dromen mogen verteld worden.)

Het liefst zou ik journalist worden of iets in die richting. Ik ben erg goed in talen, dus dat komt goed uit! Ook houd ik heel erg van schrijven, dus ik denk dat het beroep journalist het beste voor mij is weggelegd. Vroeger schreef ik zelfs al stukjes voor mijn eigen tijdschrift en interviewde ik mensen. Ik heb ook wel eens Niki Smit en Jochem van der Woude (ken je die? Hij speelde in de speelfilm Nova Zembla) geïnterviewd.

2. Wat is je favoriete taart?

Mijn favoriete taart is sowieso kwarktaart en dan de aardbeismaak. Met een flinke dot slagroom niet te vergeten! Heerlijk, je mag mij er ’s nachts wel voor wakker maken. Ik bak deze taart altijd op mijn verjaardag, bij iedereen valt kwarktaart wel goed in de smaak.

3. Voor altijd op hakken lopen of altijd Crocs aan?

Aangezien ik Crocs echt niet vind kunnen kies ik maar voor hakken, ook al kan ik totaal niet op hakken lopen. Crocs zijn voor in huis, niet voor school en dergelijke.

Follow me - > follow back

4. Wat heb je allemaal al bereikt met je blog?

Mijn blog bestaat één juni een halfjaar en in die zes maanden dat mijn blog bestaat heb ik best wel veel bereikt vind ik zelf. Ik heb heel veel lieve volgers die als vriendinnen voelen voor mij en ik heb twee Liebster Awards in ontvangst mogen nemen! Ik ben benieuwd wat mijn blog nog meer gaat brengen, ik ben reuze benieuwd!

5. Wat voor soort telefoon heb je?

Ik heb een Samsung S3, vorig jaar gekregen op mijn verjaardag. Hij is wel tweedehands, maar doet het op zich nog wel prima. Behalve dan dat mijn scherm soms zwart is als ik bijvoorbeeld naar WhatsApp wil gaan. De S3 was erg duur vorig jaar, dus mocht ik hem niet nieuw hebben, dat zou een erg duur verjaardagscadeau worden! Toch was ik wel erg blij met zo’n tweedehands mobieltje.

6. Wat is je favoriete koekje?

Mijn favoriete koekje… wat een moeilijke vraag zeg, ik heb er heel veel! Als ik dan moet kiezen uit die duizenden lekkere koekjes kies ik toch maar voor chocolate chip cookies. Niet de gezondste koekjes, maar ze zijn zo lekker met al dat chocolade!

Those chocolate chip cookies

7. Met welke celeb wil jij daten?

Ik wil met geen enkele celeb daten, want ik heb al een superlief vriendje waar ik toevallig vandaag een halfjaar mee heb. Ik ben tevreden met mijn eigen vriendje en ik hoef niet met een beroemdheid te daten. Dat lijkt me zo raar om met een celeb te daten, alle pers maakt dan foto’s van je en alle fans sturen allemaal haat berichten naar je. Niks voor mij!

8. Welke serie raad je ons aan?

Series kijk ik niet veel, ik kijk heel soms naar Awkward of Faking it. Het zijn allebei leuke series, dus deze raad ik jullie sowieso aan. Deze series zijn te vinden op MTV, maar kun je natuurlijk ook streamen op internet.

9. Blind of doof?

Oh nee, weer zo’n moeilijke vraag! Ik kan bijna niet kiezen. Als je blind bent kun je niets zien van deze prachtige wereld, maar als je doof bent kun je bijna niet met iemand praten en kun je geen muziek horen! Ik kies uiteindelijk toch maar voor doof zijn, dan kun je tenminste nog wat van deze wereld zien. Ik besef me nu dat ik eigenlijk wel heel erg tevreden moet zijn dat ik niet blind of doof ben, dat lijkt me echt verschrikkelijk!

10. Naar welk land zou je ooit eens willen?

Ik zou het liefst nog eens naar Amerika willen en dan wil ik dolgraag New York en Hawaii bezoeken! In New York kun je helemaal losgaan met shoppen en op Hawaii vind je de mooiste stranden ooit. Als ik dit jaar overga en verder niet blijf zitten, ga ik samen met mijn beppe (oma) naar New York! Maar dat duurt nog wel even, helaas.

Wallpaper

11. Wat is je favoriete make-up?

Mijn favoriete make-up product is mascara. Ik heb altijd mascara op, behalve als ik slapen ga dan. Je zult me daarom ook nooit in het openbaar zien zonder mascara op. Eyeliner is trouwens ook onmisbaar in mijn beautycase.

Regels:

-Bedank en link naar de persoon/blog die je genomineerd heeft.
-Beantwoord de vragen die je gegeven zijn door degene die je genomineerd heeft.
-Nomineer 11 andere bloggers en link deze (200 volgers of minder).
-Stel iedere genomineerde op de hoogte van hun nominatie.
-Maak een vragenlijstje van 11 vragen voor de genomineerden.

Ik ga de regels nu even breken, hihi. Ik ga geen nieuwe mensen meer nomineren, dat had ik bij mijn vorige nominatie al gedaan! I know, I’m a badass.

Bron foto’s

Naamloos scan

5 Comments

  • Reply creabeaatje34 21 mei 2015 at 17:49

    Heel leuk ingevuld 🙂

  • Reply Charlotte 💎 24 mei 2015 at 19:34

    Leuk ingevuld! 😘 Leuke blog ook trouwens! 🙋x

  • Leave a Reply