Leuke dates

Dates zijn best wel leuk, maar soms vraag je je vast wel eens af wat je moet doen op een date. Mocht je dat bij elke date afvragen; ik heb hier de leukste dates, waardoor je veel inspiratie krijgt voor de leukste uitjes voor jou en je lief.

2015-03-08-15-41-31_deco1425908228002

♥ Als je naar de bioscoop gaan te duur vind, is er altijd nog een andere oplossing. Kijk bijvoorbeeld op popcorntime een film, dat is helemaal gratis! Je hoeft alleen het programma maar even te installeren en je kunt kiezen uit honderden films. Pak de popcorn alvast maar uit de kast!

♥ Ga samen naar buiten, dat is het voordeligste om te doen. Neem een voetbal mee, een vlieger en een goed gevulde picknickmand met lekker eten. Jullie kunnen het eten eerst ook samen bereiden. Bak samen cakejes of andere baksels die jullie allebei lekker vinden.

♥ Maak foto’s van jullie twee of laat er een paar maken. Versier thuis een muur met een kleed en andere spulletjes zodat je een mooie fotowand hebt, dat voegt toch wel iets toe aan de foto. Of ga professioneel naar een fotograaf toe, dat is natuurlijk wel duurder maar dan heb je vaak wel een mooier resultaat.

♥  Als het weer warmer weer wordt, (het regent op dit moment…) is het lekker om een ijsje te eten. Eet bijvoorbeeld een ijsje in de dichtstbijzijnde stad, of ga eerst naar het strand met je liefde.

♥ Wanneer er een kermis is in de stad is het erg leuk om daar heen te gaan. Zo kan je lief je altijd beschermen in een attractie, als je daar niet in durft! En nadat jullie alle attracties hebben gehad, eten jullie samen een suikerspin. Een kermis kan toch wel romantisch zijn! Een tip: je kunt beter met euro dag naar de kermis gaan, dan zijn al de attracties één euro.

♥ Doe mee aan een color run samen met je vriendje! Op 28 juni is er één te vinden in Leeuwarden, ik ga daar waarschijnlijk ook heen. De volgende data met plaatsen kun je vinden op de site. Bij een color run is lachen gegarandeerd, het is 100% zeker dat je ”vies” wordt. Langs de zijlijnen staan veel mensen die allemaal kleuren op je gooien! Na de tijd is er nog een te gekke color party.

♥ Het festivalseizoen komt er weer aan, het is daarom leuk om samen naar een festival te gaan! Met z’n twee van goede muziek genieten is altijd fijn. Vergeet je tent niet en breng de nacht door op het festivalterrein. Samen in een klein tentje… lief toch? Zo kunnen  jij en  je vriendje goed knuffelen.

Naamloos scan

5 Comments

 • Reply Beppe Anneke 30 maart 2015 at 08:04

  Dit zijn allemaal leuke tips Anke om met je geliefde te doen Pake en Beppe wensen jullie veel geluk.

 • Reply marlynnn 30 maart 2015 at 10:53

  Leuke ideetjes ! Ik heb de color run samen met mijn moeder gedaan in Amsterdam vorig jaar 😊 was geweldig xx

  • Reply xgraciously 30 maart 2015 at 15:20

   Dankjewel! ♥ Wat gaaf zeg dat je de color run samen hebt gedaan met je moeder! Ik ga hem dit jaar ook doen met m’n moeder, mijn vriendin en haar moeder.

   • Reply marlynnn 30 maart 2015 at 15:27

    Super leuk!! Wordt echt een toffe ervaring 😊😊 xxx

  Leave a Reply