Lente proof

Het is bijna weer zover. 21 maart is het namelijk weer lente! De tijd dat er lammetjes op de wereld worden gezet, we kleding aan kunnen doen zónder lange mouwen en misschien wel het belangrijkste: dat de zon meer van zichzelf laat zien! Ik geef je tips hoe je jezelf helemaal lente proof kunt maken.

My fave time of year!

Bron foto

♥ Klaar voor de grote voorjaarsschoonmaak? Ruim je kamer op en richt hem opnieuw in met een lente-thema. Zoek al je spulletjes op met vrolijke kleuren en zet ze neer in je kamer. Ook leuk: zoek een paastak en hang deze vol met dingen die met de lente te maken hebben, óf hang de paaseieren er al vast in!

♥ Spuit lekkere parfum op die je aan de lente doet denken. Je kunt de parfum natuurlijk ook in je huis spuiten, zodat je huis lekker naar het voorjaar ruikt.

♥ Zoek vrolijke liedjes op waar je helemaal blij van wordt en stel een playlist samen. Zet de muziek extra hard zodat je buren ook kunnen meegenieten!

♥ Je kunt straks wanneer het iets warmer wordt geen winterjas en andere kleding aan. Shop daarom nieuwe kleding die je wél aankunt met dit weer. Heb je geen budget? Geen zorgen, met je oude winterkleding kun je natuurlijk ook wel wat. Voer bijvoorbeeld DIY’s uit met je oude kleding, knip de mouwen van je shirtjes er af of scheur de pijpen van je broek.

Ga naar buiten en geniet van het weer. Neem een picknick mand mee en ga picknicken met je vriendin of vriendje. Je kunt ook andere dingen buiten ondernemen. Zo kun je gaan voetballen, hardlopen, fietsen, een mooie boswandeling maken et cetera. Vergeet niet om de pasgeboren lammetjes te bezoeken!

♥ Wanneer je buiten bent kun je ook bloemen plukken en die in je kamer neerzetten. Mooie bloemen die groeien in het voorjaar zijn sneeuwklokjes, narcissen, krokussen, tulpen, hyacinten en akonieten. Maak er maar een leuk boeketje van!

♥ Ga naar een site met inspiratiefoto’s zoals WeHeartIt en Pinterest. Zoek daar lente-foto’s op en print ze uit. Je kunt de foto’s bijvoorbeeld opplakken in je agenda of schrift. Je hoeft de foto’s niet per se uit te printen, je kunt ze ook opslaan en als achtergrond gebruiken.

Naamloos scan

8 Comments

 • Reply writingmonique 16 maart 2015 at 09:01

  Fantastische tips! Ik heb mijn parfum inmiddels ook al aangepast op de lente; een frisser geurtje! Heerlijk!

  • Reply xgraciously 18 maart 2015 at 13:58

   Dankjewel! ♥ Ik heb mijn parfum ook aangepast op de lente, echt fijn zo’n lekker zoet geurtje. Word ik blij van!

 • Reply creabeaatje34 16 maart 2015 at 10:03

  Fijne frisse lentetips. Ik kan niet wachten tot de lente er officieel is 🙂

  • Reply xgraciously 18 maart 2015 at 14:01

   Ik kan ook niet wachten! We moeten nog tot zaterdag wachten, dan begint de lente eindelijk. Xx

 • Reply Nathalie 17 maart 2015 at 20:46

  Echt heerlijk dat het weer lente gaat worden!
  Liefs Nathalie

 • Reply Vie de Julie 8 april 2015 at 11:24

  Leuke post!

 • Leave a Reply