Katy Perry’s Mad Potion

Altijd ben ik al heel positief geweest over de parfums die Katy Perry op de markt bracht. Nu ze weer een nieuwe parfum heeft gecreëerd , wilde ik die natuurlijk testen!

Afbeelding van Anke Jensma

Katy Perry’s Mad Potion – €15.49 (15 ml.)

Als eerste viel mij de flacon het meeste op. Hoe kan dat ook anders, de flacon ziet er echt uit als een gek, paars drankje! Ik heb nog nooit echt een paarse substantie gezien die als parfum diende. Een zeer bijzonder flacon dus!

Als je de glitter-dop van de flacon afhaalt, kun je bij de  paarse verstuiver. De flacon is geheel gemaakt van glas, de glitter-dop is gemaakt van plastic.

Katy Perry omschrijft haar parfum als een bloemige en magische geur voor dames die hun sexy en speelse persoonlijkheid willen laten zien. Dit klopt ook redelijk; de bloemige geur is goed aanwezig. Ook ruik ik een beetje een zoetige vanille-geur. Heerlijk!

Afbeelding van Anke Jensma

Topnoten: vanille-orchidee, muskus, pioen, appel

Hartnoten: bourbonvanille, jasmijnbloemblaadjes, delicate, zachte muskus

Basisnoten: vanille, amber, musk

De parfum blijft erg lang aanwezig op mijn huid, dit hoor je mij niet zo vaak zeggen. ’s Middags had ik een klein beetje opgespoten en ’s avonds rook ik de geur nog steeds!

Kortom; een heerlijke parfum voor een low-budget prijsje! Ook blijft de parfum erg lang aanwezig, wat zeker een groot pluspunt is. Het flacon kan overigens wel wat beter. Ik vind het persoonlijk zelf meer een flacon voor kinderparfums. Verder ben ik dik tevreden. Katy, je stelt me nooit teleur met je parfums!

Naamloos scan

7 Comments

 • Reply robinheppie 9 januari 2016 at 09:38

  Klinkt erg fijn!xx

 • Reply mariaharut 9 januari 2016 at 11:35

  wat leuk! Ik ga kijken of ik hem ook kan halen 🙂

 • Reply ModaSplash 9 januari 2016 at 12:41

  fijn review x

 • Reply Rahma 9 januari 2016 at 14:19

  Ziet eruit als een fijne parfum! Goede review! x

 • Reply Byfashionblog 9 januari 2016 at 14:43

  Goede review!

 • Reply myweeklystyle 9 januari 2016 at 15:35

  Fijne review en leuke foto’s!

 • Reply joorloveswriting 9 januari 2016 at 18:27

  Klinkt erg goed 🙂

 • Leave a Reply