Jarig! | Birthday Q&A

Vandaag ben ik jarig en mag ik zestien kaarsjes uitblazen! Zestien jaar geleden om precies 00:01 ben ik op deze wereld gekomen. En omdat ik jarig ben, beantwoord ik al jullie vragen die jullie hebben gesteld voor de birthday Q&A!

IMG_2454

Wat is je favoriete taart? 

Mijn favoriete taart is kwarktaart, dit bak ik elke verjaardag weer! Het valt bij iedereen wel in de smaak en het is ook nog eens gemakkelijk te maken. Op de tweede plaats staat appeltaart, ook erg lekker met een flinke toef slagroom!

Wat is het mooiste cadeau wat je ooit hebt gekregen? 

Het mooiste cadeau wat ik heb gekregen, is mijn camera. Voor mijn zestiende verjaardag wilde ik graag de Nikon d3300, deze had ik mezelf vorig jaar ook al beloofd. Aangezien ik binnenkort naar Frankrijk en Barcelona ga, leek het me super leuk om deze camera nu écht te vragen! De camera is natuurlijk niet helemaal door mijn ouders betaald, daar is hij wat te duur voor. Ik heb daarom zelf ook mee gespaard.

Wat is je droomcadeau? 

Eerst zou ik antwoorden dat mijn droomcadeau een camera was, maar die heb ik nu dus al! Ondertussen heb ik al een nieuw droomcadeau in mijn hoofd: een Ferrari. Niet dat ik die ooit zou kunnen betalen of krijgen, maar daarom heet het ook een droomcadeau.

Hoe oud (jong) word je?

Vandaag ben ik 16 jaar geworden!

Welke leeftijden vind je speciaal om te vieren? 

Het lijkt me erg leuk en speciaal om mijn achttiende verjaardag te vieren. Je wordt dan als ‘volwassen’ gezien, je mag zonder begeleiding rijden én je mag zelf drank halen. Het lijkt mij erg grappig om dan op mijn verjaardag rond 12 uur naar een discotheek te gaan en mijn ID kaart te laten zien. Zo van: ‘Kijk, ik ben nu achttien. Geef me maar een bandje, zodat ik zelf drank kan halen!’

Wat was je leukste verjaardag tot nu toe en waarom? 

Al mijn verjaardagen vind ik erg leuk om te vieren, ik heb tot nu toe geen favoriet! Misschien verandert dat vandaag allemaal wel, op mijn zestiende verjaardag.

IMG_2441 (1)

Ben je op het moment gelukkig met waar je nu staat in het leven? Zo ja waarom, en zo nee?

Op dit moment ben ik (heel) gelukkig, maar ik ben niet altijd tevreden met mezelf.  Dit klinkt ernstig, maar dit is het niet hoor! Ik wil vaak alles perfect hebben, vooral op het gebied van bloggen. Ook vind ik dat ik wel meer behulpzaam kan worden en positiever kan zijn, een mooi voornemen voor mijn zestiende jaar! Ik ben dan wel tevreden met school, daar sta ik er goed voor.

Hoe ziet je perfecte birthday er uit? 

Mijn perfecte birthday begint rond 12 uur in de discotheek samen met mijn vriendinnen. Als ik ’s morgens dan weer ontwaak, eet ik een lekker ontbijtje inclusief broodjes. Ondertussen geven mijn ouders het cadeau en feliciteren ze me. Rond drie uur en half vier komt de visite en eten we een extravagante taart. Als de visite weg is, wil ik nog uit eten met mijn familie. Op de dag van de verjaardag moet het mooi weer zijn, minstens rond de 25 graden!

Wat was je leukste kinderfeestje? 

Het leukste kinderfeestje was op mijn zevende verjaardag. Mijn vakantievriendin was ook nog daarbij, dat vond ik ten eerste al super leuk! We gingen zwemmen, we voelden ons toen echt heel stoer weet ik nog. We gingen de glijbaan opstoppen en pakten alle vlotten af, haha!

Wat vind je het leukst aan jarig zijn? 

Het leukst aan jarig zijn, vind ik de felicitaties. Soms ontploft mijn mobiel dan bijna, maar ik word echt heel blij van al die berichtjes. Heel leuk als mensen aan me denken op mijn verjaardag!

Wat is je slechtste verjaardagsherinnering ooit? 

Mijn slechtste verjaardagsherinnering is dat het uit het niets begon te onweren op mijn verjaardag. Ik was toen een jaartje of acht en nog heel erg bang voor onweer.

Bedankt voor alle leuke vragen! ♥ 

Liefs,

Anke

10 Comments

 • Reply hilde 26 juli 2016 at 09:42

  Gefeliciteerd! 16…zucht, wat is dat lang geleden. ….haha.
  En wat een prachtig cadeau heb je gekregen! Fijne dag vandaag!!

 • Reply The girl they named Jessica 26 juli 2016 at 09:54

  Gefeliciteerd met je alweer je 16de verjaardag. Maak er een geweldige dag van en je moet zeker veel gaan genieten. Je hebt echt een prachtig cadeau gekregen en hopelijk kan je daar nog heel erg lang van genieten. 😘 😘

 • Reply Maria 26 juli 2016 at 10:39

  Gefeliciteerd!!!! Maak er een leuke dag van 😊

 • Reply Maaike 26 juli 2016 at 10:54

  Ik kende je blog nog niet, maar je hebt een hele leuke blog & natuurlijk van harte gefeliciteerd met je verjaardag! <3

 • Reply Melike 26 juli 2016 at 11:38

  Leuk dat je een Nikon hebt gekregen, echt een mooie camera he. Gefeliciteerd met je verjaardag!

  • Reply Anke 26 juli 2016 at 11:45

   Jaa, ben er erg blij mee! 😊

 • Reply janneke 26 juli 2016 at 13:33

  Super leuk dat je mijn vraag beantwoord hebt, bedankt voor het antwoord. En wat een super camera heb je genomen. Ik heb zelf de nikond3200 🙂 ik ben dol op mijn camera, maar uiteindelijk maken de verschillende lenzen echt het verschil,

 • Reply janneke 26 juli 2016 at 13:33

  En natuurlijk gefeliciteerd.. god dat vergeet ik helemaal haha, een hele fijne dag vandaag.

 • Reply Sas 26 juli 2016 at 20:30

  Leuke vragen en antwoorden. Nog van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je een toffe dag hebt gehad.

 • Reply Iris Klaver 26 juli 2016 at 22:22

  Gefeliciteerd! Hele leuke foto trouwens 🙂 x

 • Leave a Reply