January pictures + uitslag winactie

In ”January pictures” vertel ik alles over wat ik heb beleefd in een maand met behulp van foto’s! Ik heb deze maand onder andere Den Haag bezocht, feestjes gehad en nog veel meer. Aan het einde van de blogpost maak ik ook nog de winnaar van de winactie bekend!

Afbeelding van Anke Jensma

5,6,7 januari 

Na de vakantie had ik meteen weer drie dagen vrij van school doordat het ijzelde! Er lag zelfs zoveel ijs op straat, dat er mensen op straat aan het schaatsen waren. Ook ik heb dit gedaan en ik ben gelukkig nog geen één keer omgevallen. Van mij mag het nog wel vaker ijzelen!

Afbeelding van Anke Jensma

Vrijdag 8 januari & zaterdag 9 januari

Happy new hair! Na lang getwijfeld te hebben, had ik mijn haar toch maar donkerder geverfd. Ik ben in ieder geval blij met het resultaat!

Op zaterdag had ik eerst een familiedag van mijn vriendje, daarna ging ik met mijn vriendinnen op stap! Het was een super gezellige avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

 

Vrijdag 15 januari & zaterdag 16 januari

Afbeelding van Anke Jensma

Samen met mijn broertje, moeder en vriendje ging ik uiteten. Het was erg gezellig en lekker! Ik heb gekozen voor sushi, heerlijk. We gingen allemaal met een volle buik weer naar huis!

Op zaterdag had ik nog een feestje van twee vriendinnen voor hun zestiende verjaardag. We gingen een film kijken en hebben gezellig gekletst!

 

Zaterdag 23 januari

Afbeelding van Anke Jensma

’s Avonds gingen we met ons vriendinnengroepje afspreken, het was erg leuk! Eerst gingen we naar het jeugdhonk, dat is een soort bijeenkomst-plaats voor jongeren. Daarna gingen we nog naar mijn vriendin haar huis toe!

Dinsdag 26 januari

Afbeelding van Anke Jensma

Eindelijk was het zover: we gingen dinsdag naar Den Haag met alle vierdeklassers! We gingen onder andere naar de Eerste en Tweede kamer en hebben uiteraard ook nog geshopt. Ik heb best wel veel gekocht, oeps! Het was een super leuke dag.

Vrijdag 29 januari & zaterdag 30 januari

Afbeelding van Anke Jensma

Vrijdag gingen we op stap met ons vriendinnengroepje. Het was op zich wel een gezellige avond, maar we vonden de uitgaansgelegenheid waar we op 9 januari waren veel leuker.

Op 30 januari was er een open dag in Drachten van de school waar ik graag na de middelbare school heen wil, dus daar gingen mijn ouders en ik even kijken. Ik had meteen een goed gevoel over de school! We gingen bij de opleiding journalistiek en fotografie kijken, de opleiding waarvan ik al vanaf mijn zevende weet dat ik hem wil doen. Nadat we in de school hadden gekeken, gingen we nog even de stad in.

 

Winnaar winactie

Eigenlijk wilde ik jullie allemaal wel een MAC lipstick geven, maar er kan er natuurlijk maar één iemand de winnaar zijn. En dat is Sherry, gefeliciteerd! Ik heb de MAC lipstick eerlijk verloot met de website naamloten.nl. Sherry, wanneer ik uit het werk kom probeer ik je zo snel mogelijk te mailen!

Naamloos scan

 

14 Comments

 • Reply Jessica 1 februari 2016 at 06:38

  Mega leuk en schaatsen op straat was best grappig. Sherry Gefeliciteerd.

 • Reply StuffByNikki 1 februari 2016 at 07:48

  Gefeliciteerd xxxx !!

 • Reply happyhipsterblog 1 februari 2016 at 07:51

  Wat heb je veel leuke dingen gedaan zeg ! En gefeliciteerd Sherry 🙂

 • Reply Celinemiene | Een simpele lach maakt je dag. 1 februari 2016 at 08:01

  Gefeliciteerd! Leuke foto’s 🙂

 • Reply justanotherdaydreamer 1 februari 2016 at 08:33

  Wat een leuke dingen allemaal! 🙂

 • Reply creabeaatje34 1 februari 2016 at 11:48

  Leuk om te lezen 🙂

 • Reply ItsCstyle 1 februari 2016 at 15:08

  Leuke foto’s! Gefeliciteerd Sherry 🙂 Liefs

 • Reply Rahma 1 februari 2016 at 16:55

  Ziet eruit als een hele leuke maand! En Sherry gefeliciteerd met je MAC lipstick!

 • Reply giveasmileeveryday 1 februari 2016 at 17:13

  Heel toffe foto’s en leuke dingen! 🙂

 • Reply xingeex 1 februari 2016 at 22:27

  Super leuk! Gefeliciteerd Sherry!

 • Reply heidi 1 februari 2016 at 22:51

  Wat een leuke week heb je gehad.
  Super mooie foto’s

 • Reply cristyverlek 2 februari 2016 at 13:45

  Hahah, het lijkt me zo raar om te schaatsen over de straat! Fijn dat je een goed gevoel hebt bij die school. Je zal er toch een paar jaar rondlopen en dan is het wel prettig dat je je een beetje op je gemak voelt. X

 • Reply xoxomaricia 2 februari 2016 at 22:39

  Ik heb niet geschaatst op de straat maar wel gewoon gegleden, haha. T kon allemaal :p xo

 • Reply Sherry 4 februari 2016 at 19:18

  Leuke foto’s!!! Ah wat lief van je Anke!!! Ben hier super blij mee <3

 • Leave a Reply