Halloween tag

Het is bijna Halloween! Om alvast wat in de stemming te komen heb ik voor jullie een leuke tag ingevuld, die ik heb gespot op de blog van Shannon. Enjoy!

Halloween, pumpkin, and scary image

1. Wat is je favoriete Halloween film?
Ik heb eigenlijk helemaal geen favoriete Halloween film, simpelweg om het feit dat ik niet van horrorfilms hou. Wanneer ik een horrorfilm kijk, kan ik een week lang niet slapen. Nee, geef mij maar gewoon een spannende actiefilm.

2. Hoe leuk vind je Halloween op een schaal van 1 tot 10?

Als ik Halloween een cijfer mocht geven, zou dat een 6 of een 7 zijn. We vieren helaas geen Halloween in ons koude kikkerlandje, maar door de YouTube video’s van Amerikaanse youtubers ervaar ik Halloween toch wel een beetje.

3. Wat is jouw herinnering aan Halloween?
Mijn (beste) herinnering aan Halloween is het feestje dat ik vorig jaar hield samen met mijn vriendin op 31 oktober. Veel mensen kwamen verkleed en we hielden ook nog een spooktocht, ik mocht onder andere voor spook spelen. Mega grappig, ik denk er vaak nog aan terug! Het was een geslaagd feest, het lijkt mij leuk om nog eens zo’n Halloween feest te organiseren!

4. Heb je altijd al van Halloween gehouden?

Toen ik wat kleiner was vond ik Halloween al spannend en leuk, dus ja!

5. Hoe kom je in de Halloween mood?
Ik kom pas echt in de Halloween mood wanneer ik YouTube video’s kijk die over Halloween gaan, bijvoorbeeld enge make-up tutorials of een filmpje over Halloween outfits!
Halloween, flowers, and makeup image

6. Wat is je favoriete Halloween decoratie?
Mijn favoriete Halloween decoratie is een pompoen met een uitgesneden gezichtje en een kaarsje er in natuurlijk!
7. Wat is je favoriete snoep?
Vorig jaar had ik voor het Halloween feest oogballen gekocht bij de Xenos. Niet echte oogballen natuurlijk, maar snoep oogballen! Deze waren perfect voor het feestje, dus ze zijn zeker ook mijn favoriete snoep voor Halloween.
8. Vampieren of zombies?
Ik kies voor zombies, ik heb helemaal niets met vampieren.

9. Waar ben je bang voor?

Dit klinkt misschien erg dom, maar ik ben erg bang voor poppen en spinnen. Toen ik wat kleiner was, heb ik nog nooit met poppen gespeeld. Ze kijken mij altijd zo eng aan! Ook ben ik bang voor spinnen en dan vooral die zwarte, dikke spinnen die heel snel kunnen lopen over je muur. Bah.

10. Hoe zou jij verkleed gaan tijdens Halloween?
Ik zou verkleed gaan als zombie dokter. Zo ging ik vorig jaar ook verkleed tijdens het feestje! Het lijkt mij ook nog wel eens leuk om als pop verkleed te gaan, simpelweg omdat ik zelf erg bang voor poppen ben!

Waar ben jij bang voor?

Bron foto’s

Naamloos scan

12 Comments

 • Reply stayxlovely 27 oktober 2015 at 19:29

  Leuke tag en leuk beantwoord! Ik doe zelf niet aan Halloween, maar vind het net als jij wel leuk om te bekijken op Youtube. Wat ik echt typisch Halloween vind is van die uitgesneden pompoenen. Niet eng, maar wel leuk! 🙂

 • Reply jjolieke 27 oktober 2015 at 19:45

  Leuke tag! Ik zie hem vaker voorbij komen en wil hem zelf misschien ook nog een keer doen. Je hebt hem leuk ingevuld, liefs

 • Reply veerlemaris 27 oktober 2015 at 19:55

  Ah leuk ingevuld! x

 • Reply Ayaan Nina 27 oktober 2015 at 19:56

  Leuke tag.
  Ik ben echt bang voor geesten, al willen mensen me wijs maken dat ze niet bestaan. Ik krijg gewoon de rillingen als ik thuis alleen ben, en ik hoor iets beneden..

  • Reply xgraciously 27 oktober 2015 at 21:29

   Nu je het zegt… dat is ook mijn angst! Bah, sommige verhalen over geesten geven mij echt de rillingen!

 • Reply Tara de Korte 27 oktober 2015 at 19:59

  Leuke tag en ook leuk beantwoord 😊

 • Reply joorloveswriting 27 oktober 2015 at 19:59

  Oeii leuke tag!!! Ik vind Halloween echt geweldig! Ik ben bang voor spinnen!

 • Reply lifewithmaricia 27 oktober 2015 at 21:35

  Ik ben ook bang voor poppen, twinning! Haha. Ik ben niet bang voor barbies, maar van die grotere poppen, ieww, scary! 😂🕊

 • Reply creabeaatje34 28 oktober 2015 at 06:55

  Leuk ingevuld meid ^^

 • Reply robinheppie 28 oktober 2015 at 08:42

  Leukee tag anke! X

 • Reply Esther Schroen 28 oktober 2015 at 10:04

  Leuke tag en leuk ingevuld!

 • Reply alldayshannon 28 oktober 2015 at 11:21

  Super leuk ingevuld!

 • Leave a Reply