(Goedkope) Hunkemoller bikini

De afgelopen twee dagen hebben we heerlijk zomerweer gehad in Nederland! Dit hebben we wel verdiend na al die bewolkte en regenachtige dagen. Omdat ik in de zomerstemming was, heb ik een bikini-top gescoord in de sale bij de Hunkemoller. Deze top had ik al een tijdje op het oog, dus ik was helemaal blij!

IMG_3188

 

 

Deze bikini-top is van de Sylvie collection. Op de een of andere manier pik ik steeds dingen van de Sylvie collection er uit, want vorig jaar had ik een bikini en een lingerie setje van deze collectie gekocht! Na vijf jaar model te zijn geweest voor Hunkemoller, stopt Sylvie. De Sylvie Swimwear collection was haar laatste lijn die we konden bewonderen bij Hunkemoller! Jammer, ik kon me wel altijd vinden in haar collecties!

De top viel echt op door de kleur en de steentjes. De top is zalmkleurig en er zitten allemaal diamantjes en studs op! Helemaal mijn stijl. De bikini-top heeft een licht push-up effect, dit valt dus gelukkig niet heel erg op. Ik hou er ook niet van als mijn borsten er helemaal uithangen, haha! De push-up pads zitten vast in de stof en zijn dus niet uitneembaar. Dit vind ik veel fijner, anders gebeurt het nog wel eens dat de pads verschuiven. Verder kun je de top ook als bandeau dragen, want de bandjes kun je er helemaal afhalen. De bandjes vind ik trouwens erg stevig, ze vliegen er niet meteen vanaf! Dat heb je namelijk nog wel eens met zulke bikini’s.

IMG_3189

Ook kreeg ik nog een kaartje bij de top waar allemaal tips op stonden over hoe je je bikini mooi kan houden. Zo stond er onder andere op dat je na het zwemmen je bikini het beste kan wassen met koud water. Super handig, zo kun je nog langer plezier hebben van je bikini!

Toen ik zag naar het prijskaartje, schrok ik wel. In de positieve zin dan, want voor de bikini heb ik maar vijf euro betaald. VIJF! Dat is echt niks voor een Hunkemoller bikini-top. Hopelijk ga ik nog veel plezier beleven aan deze top, hij gaat sowieso mee naar Barcelona volgende maand!

Oh, en ik heb een nieuwe soort foto-stijl geprobeerd. Wat vinden jullie hiervan?Β 

Liefs,

Anke

9 Comments

 • Reply Tessa 19 augustus 2016 at 22:40

  Ik heb net dezelfde bikini! Ik ben er heel erg tevreden van. Hij verschuift niet, en blijft ook mooi na het wassen πŸ™‚

  • Reply xgraciously 22 augustus 2016 at 13:52

   Fijn dat jij er ook tevreden mee bent!

 • Reply Ilona Wielinga 20 augustus 2016 at 08:33

  Wauw wat een mooie bikini en ook echt geen geld!
  De foto’s zijn ook erg mooi geworden πŸ™‚

  • Reply xgraciously 22 augustus 2016 at 13:52

   Dankjewel! <3

 • Reply Eva 20 augustus 2016 at 17:07

  Waaat, 5 euro voor zo’n leuk bikini topje?! Wat een geluk! Echt een mooie kleur is het ook πŸ™‚
  Liefs!

 • Reply Jessica 20 augustus 2016 at 22:21

  de bikini ziet er echt prachtig uit.

 • Reply Gina 21 augustus 2016 at 17:52

  Dat is nog eens een leuk koopje! Hij is prachtig! πŸ™‚

 • Reply Melike 21 augustus 2016 at 22:50

  Wat mooi, en wat een koopje!

 • Reply Astrid 24 augustus 2016 at 21:03

  Dat is nog eens een koopje! Mooie kleur ook.

 • Leave a Reply