Gekregen Sinterklaas cadeau’s

Het sinterklaasfeest is helaas alweer voorbij. Ik ben de afgelopen twee dagen aardig verwend met allemaal leuke cadeautjes, die ik jullie graag wil laten zien in deze blogpost.

Afbeelding van Anke Jensma

Afbeelding van Anke Jensma

Mandje

Dit mandje stond op mijn verlanglijstje. Hij heeft wat een Scandinavische en minimalistische stijl, daar hou ik van! Ik denk dat ik heb op mijn kamer ga zetten en er kerstballen in ga doen, of kleine prulletjes.

Essence adventskalender

De Essence adventskalender stond hoog op mijn verlanglijstje en ik heb hem ook nog gekregen! Ik vind hem echt zo leuk, nu krijg ik tot kerst elke dag een cadeautje. Ik probeer niet alles in één keer open te maken, haha! Maar ik ben wel heel benieuwd wat er allemaal in zit. Wat zouden jullie er van vinden als ik elke dag aan het einde van een blogpost vertel wat er in de kalender zat?

Lush Frozen bath bomb

Toen we pakjesavond vierden, was de geur van de bruisbal erg aanwezig, dus ik wist stiekem al dat ik een bruisbal kreeg. De bruisbal heeft prachtige glitters en hij heeft een blauwe kleur. Ik ben benieuwd hoe hij er in bad uitziet!

Mac Diva lipstick

Op pakjesavond kreeg ik ook nog mijn tweede MAC lipstick! Ik heb hem ondertussen al gedragen en ik vind hem super mooi voor de herfst/winter! Hij is wel een beetje donker, maar dat vind ik juist mooi. Volgende week komt er een review online van deze prachtige lipstick.

Afbeelding van Anke Jensma

Honeycomb decoratie

Deze cadeautjes kreeg ik een dag na pakjesavond nog, omdat Sinterklaas hem was vergeten hem in de zak te doen. Ik heb de honeycombs meteen opgehangen in mijn kamer! Deze ‘ballen’ zie ik steeds terugkomen in het interieur.

Lush Father Christmas

De Lush Frozen bath bomb is niet de enige bruisbal die ik kreeg. Ik vond namelijk nog een andere bruisbal in de zak: Father Christmas! Ik vind hem er alleen al leuk uitzien. Ik kan niet wachten om in bad te gaan!

Chocoladeletter A

Een chocoladeletter mag natuurlijk niet ontbreken. Uiteraard kreeg ik de letter ‘A’! Ondertussen heb ik hem al bijna op, oeps…

Afbeelding van Anke Jensma

Lush Queen Bee Hair Honey tester

Wanneer je Lush producten koopt, krijg je vaak een tester er bij. Ik kreeg de Queen Bee Hair Honey tester, hij ziet er veelbelovend uit! Ik ben benieuwd of het ook echt goed voor m’n haar werkt.

Stone Talk candle

Bij mijn vriendje thuis speelden we een spelletje waarmee ik deze kaarsjes heb gekregen. Ik vind ze echt heel leuk met het marmeren printje!

Hema body lotion en body scrub

Van mijn vriendje zijn zus heb ik deze body lotion en scrub gekregen. Ze ruiken echt heerlijk! Hier heb ik nooit genoeg van. Ook zien ze er super schattig uit! Hema verkoopt zulke leuke dingen.

Afbeelding van Anke Jensma

Decoratieve roos lampjes

Ik vind deze roosjes echt heel mooi, ik weet zeker dat ze gezellig zullen staan boven mijn bed.

Etos bonnen

Ook kreeg ik nog twee Etos bonnen met een waarde van €30! Ik weet nog niet wat ik van die bonnen ga kopen, maar daar kom ik vast wel uit. De Etos verkoopt zo veel leuke dingen! Ik denk dat ik make-up of een leuk pakketje van Beauticology uitzoek.

Candy pizza

Mijn oom en tante kwamen nog aanzetten met deze lekkere pizza die van snoep is gemaakt. Ondertussen heb ik deze pizza al lang opgegeten…

Wat heb jij gekregen op pakjesavond?

Naamloos scan

 

13 Comments

 • Reply creabeaatje34 7 december 2015 at 07:09

  Super leuke cadeautjes heb je gekregen 🙂

 • Reply gentillinne 7 december 2015 at 07:38

  Oh wauw! Super leuke cadeautjes allemaal! 🙂

 • Reply Jessica💕 7 december 2015 at 07:40

  Wat een leuke cadeautjes 😍

 • Reply lisannebijker 7 december 2015 at 11:42

  Wauw wat veel en leuk zeg, lucky you!

 • Reply Beppe Anneke 7 december 2015 at 14:00

  Je was er wel vroeg bij vanochtend met je blog. wat heb je mooie cadeaus gekregen super.

  • Reply xgraciously 7 december 2015 at 18:21

   Ja beppe, ik kan berichten inplannen! ☺️

 • Reply Byfashionblog 7 december 2015 at 14:20

  Wauw Anke hele leuk cadeautjes 😍

 • Reply robinheppie 7 december 2015 at 14:39

  Erg Leukk!xx

 • Reply Ilona Wielinga 7 december 2015 at 15:59

  Leuke cadeautjes!

 • Reply veerlemaris 7 december 2015 at 16:06

  Wauw wat een toffe dingen! Die MAC lipstick is echt prachtig <3

 • Reply nikkiboohx 8 december 2015 at 00:05

  Super leuke dingen!

 • Reply Esther Schroen 20 december 2015 at 21:37

  Wat een leuke cadeautjes! Dit zijn precies de dingen die ik ook nog wil hebben!

 • Reply xingeex 25 december 2015 at 13:54

  Leuke cadeaus!

 • Leave a Reply