Gekregen Sinterklaas cadeaus

Het heerlijk avondje was gister ook gekomen bij mijn vriendje thuis. Sinterklaas had daar nog een zak vol met cadeau’s gebracht, die hij vorige week helaas door omstandigheden niet kon brengen. In de zak zaten heel wat mooie cadeau’s, die ik jullie graag wil laten zien. Ik ben in ieder geval heel erg verwend!

 

Volgens Sinterklaas had ik geen oogschaduw nodig, maar ik heb het toch gekregen! Dit palette komt van het merk W7 en heeft de naam ‘In The City’. Er zitten bruine, matte tinten in waarmee je een hele natuurlijke ooglook kunt maken. Ook zit er een (soort van) highlighter in, handig! Het palette is ligt lekker in de hand en is daarom handig mee te nemen voor op reis. Normaal zijn de palette’s van W7 langwerpig, waardoor je ze niet zo makkelijk mee kunt nemen. Dit palette daartegen kun je makkelijk in je toilettas gooien. Danku, Sinterklaasje!

 

Ik houd van horloges! Alleen de horloges die ik had, deden het niet meer. Daarom stond er op mijn verlanglijstje een nieuw horloge. Dit horloge is van het merk ‘Favorite Fashion’ en is bij allemaal outfits te combineren. Er zit een rosé gouden omlijning om de wijzerplaat, fancy! De wijzers van het horloge zijn ook rosé goud en de wijzerplaat zelf is wit.

 

Een tijdschrift stond ook op mijn verlanglijstje. Tijdens deze donkere dagen vind ik het heerlijk om ’s avonds op bed of op de bank een tijdschrift te lezen. De Cosmogirl is mijn favoriete tijdschrift op dit moment.

 

En als kers op de taart kreeg ik ook nog een Rituals pakket! In het pakket zitten totaal vier producten; een douchegel, een douche-oil, een scrub en bodylotion. De producten hebben een heerlijke geur. De geur is van de Sakura-lijn en ruikt naar kersenbloesem en rijstmelk. De doos alleen al een feestje om te krijgen, look at the details!

 

Wat heb jij gekregen voor Sinterklaas?

Liefs,

Anke 

5 Comments

 • Reply Fleur 11 december 2016 at 20:41

  Wat een superleuke cadeautjes heb je gekregen! Die horloge, wauw! De rosé gouden kleuren zijn heel mooi. Ik heb een Xenos cadeaubon gekregen, een notitieboek en tekenpotloden! Lekker creatief aan de slag 🙂

 • Reply Serena 11 december 2016 at 22:42

  Ah wat een leuke cadeaus! Toevallig heb ik bijna hetzelfde Rituals pakket van Sinterklaas gekregen! X

 • Reply peggy timmermans 29 december 2016 at 18:09

  Je hebt leuke kadootjes gekregen, bij mij is de Sint niet gekomen maar de Kerstman gelukkig wel 🙂

  • Reply xgraciously 29 december 2016 at 20:03

   Leuk! Wat heb je allemaal gekregen? (: De kerstman is ook bij ons langs geweest, de cadeau’s die ik van de kerstman heb gekregen komen ook nog online! Xx

 • Reply Favorites at the moment #2 – 13 januari 2017 at 15:19

  […] de goedheiligman had ik een horloge gekregen, wat jullie in dit artikel vast ook al hebben gelezen. Het horloge doet het nog steeds, ook al is er laatst bij een […]

 • Leave a Reply