Friday Funday #2

Yay, een nieuw soort blogpost op xGraciously! In Friday Funday zet ik allemaal leuke activiteiten op een rijtje die komende weken te doen zijn, in jou regio. Enjoy!

large (49) fun

Sieradenbeurs 

Van 28 februari tot en met 1 maart zijn er veel sieraden te bewonderen op de sieradenbeurs in Ijshallen te Zwolle. Er is een heel groot aanbod van sieraden. Er zijn heel veel standhouders die diverse sieraden aanbieden voor een scherp prijsje. Je kunt zelf ook je eigen sieraden samenstellen door verschillende workshops te volgen! Dit alles is helaas niet gratis, er zit wel een prijskaartje aan. De entree bedraagt voor volwassenen en senioren €5,00. Kinderen kunnen gratis de sieraden bekijken.

Hand Hobby Creadagen

Bij deze beurs kun je genoeg inspiratie opdoen door de vele workshops en kramen. Op de beursvloer kun je genoeg vinden op het gebied van quilt, scrapbook, kaarten, origami en andere knutsels. Wanneer je genoeg inspiratie hebt opgedaan kun je een heerlijk kopje koffie bemachtigen aan het horeca terras. De Creadagen kun je vinden in de TT Hall in Assen. Het event duurt van 27 februari t/m 1 maart.

Feel Good Fashion en Wellness Party

Deze leuke party mag je niet missen! Zodra je binnenkomt kun je de gezelligheid al voelen. Het feestje begint met een lekker kopje koffie en kleding van Ditha Bonita voor spotgoedkope prijsjes. Ook kun je andere mooie merken vinden die extra goedkoop zijn. En om niet te vergeten zijn er verschillende wellness aanbiedingen. Voor de kinderen is er een springkussen waar ze hun prima mee kunnen vermaken! Dus kom snel op 28 februari naar de Nieuwe Brink 7 in Bussum, de entree is helemaal gratis!

Limited Invites: B-Brave

B-Brave ontmoeten? Het kan, op het dansfeest voor jongeren vanaf 12 jaar! De vijfkoppige band is uitgenodigd voor een nieuwe editie voor dit coole dansfeest. B-Brave is niet alleen aanwezig, er zijn ook andere zangers en zangeressen aanwezig. Het beloofd een knallend feestje te worden! Laat je ouders vooral thuis, het is niet de bedoeling dat er ouders komen! Ontmoet B-Brave in Noord-Holland, bij het Raadhuisplein 5.

Huishoudbeurs

De 75e editie van de huishoudbeurs kun je vinden in Amsterdam RAI, laat je daar lekker verrassen, verwennen en inspireren. Er zijn vele modeshows en exposanten die een breed assortiment hebben op het gebied van wonen, eten en beauty. De huishoudbeurs is het gezelligste dagje uit met je vriendinnen!

Naamloos scan

8 Comments

 • Reply indian2day 27 februari 2015 at 17:31

  Wat een leuke blogpost. Fijn zo een overzicht

 • Reply Lifebloglau 27 februari 2015 at 23:24

  Wat een grappig artikel! Leuk dat je het zo op een rijtje zet. 🙂

 • Reply writingmonique 28 februari 2015 at 09:44

  Wat een leuk artikel. Deze week ben ik al bij de huishoudbeurs geweest, maar de sieradenbeurs en creabeurs klinken ook heel leuk!

  • Reply xgraciously 28 februari 2015 at 17:44

   Gaaf dat je bij de huishoudbeurs geweest bent! Was het leuk? Xx

 • Reply elinebinnerts 28 februari 2015 at 10:53

  superleuk artikel!

 • Reply youniqueblog 28 februari 2015 at 11:20

  Wat een handig artikel dit! Mijn vriend en ik zijn inderdaad vaak clueless wat we in het weekend kunnen doen. Ik vind dit in ieder geval waanzinnige leuke ideeën. Al zou ik hem niet mee durven slepen naar de huishoudbeurs 😉

  • Reply xgraciously 1 maart 2015 at 15:58

   Hahah, ik denk inderdaad niet dat je vriend het leuk zou vinden bij de huishoudbeurs… (; Xx

 • Reply happygirl 28 februari 2015 at 14:32

  Leuk artikel, de sieradenbeurs lijkt mij wel wat!

 • Leave a Reply