Friday Funday #1

Yay, een nieuw soort blogpost op xGraciously! In Friday Funday zet ik allemaal leuke activiteiten op een rijtje die komende weken te doen zijn, in jou regio. Enjoy!

large (49) fun

Bron foto – edit by me

♥ Boekenfestijn Rotterdam

Boekenwormen opgelet: tot en met 1 februari is er een groot boekenfestijn in Ahoy Rotterdam! De entree kost niets en er zijn duizenden leuke boeken en hobbyartikelen voor een mooi prijsje. Kom snel, het adres is Ahoyweg 10
3084 BA  in Rotterdam. Het boekenfestijn is van donderdag t/m zaterdag 10:00 tot 21:00 geopend en zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

♥ Boombastic, The Raggae Party

Voetjes van de vloer! Voor dit evenement moet je wel tot 28 februari wachten, maar dat mag de pret niet bedrukken! Vanaf 21:30 gaan de deuren open en wachten er gastvrouwen op je met een leuk cadeautje. Mensen van alle leeftijden mogen komen, de entree is €7,50. DJ Kiko xL draait de lekkerste muziek, er komen Dancehall danseressen en een tipje van de sluier… het is  Carabisch ten top. Waar wacht je op? Kom 28 februari naar Hilversum, in de Vorstin!

♥ Binnen vlooienmarkt

Op zondag 1 februari is er een leuke vlooienmarkt in sportcentrum ‘t Spilbroek, Bleekenweg 14 (7161AB) te Neede. Voor alle leeftijden is er wat te beleven. Voor de kinderen is er genoeg kindervermaak en voor de volwassenen zijn er genoeg leuke kraampjes waar geweldige spullen zijn te bewonderen. Je kunt zelf natuurlijk ook op de vlooienmarkt staan met een kraampje, voor meer informatie kun je op de site kijken!

♥ Wereldkampioenschap Zandsculpturen Sculpture Park

Acht zandkunstenaars hebben gestreden om een WK titel. De kunstenaars hun kunstwerken kun je nu bewonderen in Zuidlaren! Helaas kun je de sculpturen niet gratis bekijken, er zit wel een prijsje aan. De entree kost voor volwassenen €9,00 en voor kinderen €4,00. Kleine kindjes van 0 tot en met 2 jaar mogen de zandsculpturen gratis bewonderen! Je moet wel snel zijn om deze zandsculpturen te bekijken, dit evenement loopt tot 31 januari.

♥ 4-gangen Valentijnsdiner

Verras je liefde met een lekker 4-gangen Valentijnsdiner in kasteel Maarten Maartenshuis in Doorn! Het is wel wat prijzig, maar dan heb je ook wat. Per persoon kost het diner €42,50 inclusief een welkomsdrankje. Het Valentijnsdiner is op, hoe kan het ook, anders, 14 februari, van 07:00 tot 22:00 uur!

Naamloos scan

3 Comments

 • Reply writingmonique 31 januari 2015 at 09:24

  Oh! Het is dat Rotterdam een heel eind weg is van mij, maar dat boekenfestijn klinkt fantastisch!

  • Reply xgraciously 31 januari 2015 at 21:31

   Jammer dat Rotterdam een heel eind weg is van jou… Er komt vast nog wel eens een boekenfestijn dicht bij jou in de buurt! (; Xx

 • Reply chic2anna 31 januari 2015 at 10:48

  Leuke activiteiten! Dat boekfestijn lijkt me erg leuk.

 • Leave a Reply