Fotoshoot | De foto’s

Een paar maanden geleden kreeg ik van Rahma de vraag of ze me op de foto mocht zetten voor haar portfolio. Rahma is een goede blogvriendin van mij en wil graag iets met fotografie doen. Daarom heeft ze besloten om een portfolio te maken met allemaal foto’s van andere vriendinnen en de natuur, zodat ze steeds meer ervaring krijgt met fotografie. Ik kon daarom echt geen nee zeggen toen ze me vroeg.  Zo gezegd, zo gedaan. In de vakantie ging ik dus naar haar woonplaats toe om foto’s te laten schieten. Dit ging niet zonder slag of stoot, want ik had weer eens een halte gemist waardoor ik iets later kwam als gepland. Echt iets voor mij. Ondanks dat is het een erg leuke middag geworden. Rahma heeft eerst foto’s van mij geschoten bij een witte muur, daarna allemaal foto’s buiten. Ook hebben we samen nog foto’s geschoten. Die foto’s wil ik in een ander artikel gaan stoppen, anders dan zou dit artikel echt overspoeld werden met foto’s, haha!

 

     

Dit waren dan de foto’s. Ik had niet gedacht dat het zó moeilijk kon zijn om fatsoenlijk op foto’s te staan, haha!

Liefs,

Anke

7 Comments

 • Reply Tara 3 maart 2017 at 06:16

  Wow! Echt super mooie foto’s 👌🏼💗

 • Reply Lonneke 3 maart 2017 at 08:46

  Prachtige foto’s zijn het geworden!

 • Reply Sija 3 maart 2017 at 13:36

  Wat een mooie foto’s Anke! Leuke outfits ook! 🙂

 • Reply Roos | Soitsrose 3 maart 2017 at 18:49

  Wat een leuke foto’s zeg!

 • Reply Eva 5 maart 2017 at 21:26

  Mooie foto’s hoor! En je outfit vind ik ook erg leuk 🙂 xx

 • Reply Feng 9 maart 2017 at 16:55

  Jeetje jij bent prachtig!! Je hebt een nieuwe volger bij 😉 xxx

 • Reply Florentine 12 maart 2017 at 00:10

  Super mooie foto’s! Wat ben je pretty 🙂

 • Leave a Reply