Fotoboek by Fotofabriek

Fotoboeken heb ik altijd al heel leuk gevonden. Je herinneringen kun je zo weer terugvinden in een fotoboek! Samen met de foto’s kun je lekker wegdromen bij die o zo geweldige vakantie of dat ene leuke feestje. Een paar weken terug had ik een fotoboek gemaakt bij Fotofabriek en ik vind hem best wel goed gelukt! In dit fotoboek kun je allemaal foto’s terug vinden van mijn vakantie(s).

Afbeelding van Anke Jensma

Fotoboek hardcover A4 staand – (vanaf) €24,99 – Fotofabriek

Toen het pakketje met het fotoboek in de brievenbus zat, wilde ik hem meteen uitpakken. Ik was echt zo benieuwd hoe het fotoboek eruit zag! Er spookten een aantal vragen door mijn hoofd, namelijk of de foto’s wel duidelijk zouden zijn en of de inkt niet uitgeveegd was. Gelukkig was dit niet het geval, het fotoboek zag er netjes uit! Op de kaft had ik een foto geplaatst van het vliegtuig waarin we zaten toen we naar Griekenland vlogen, we vlogen toen over de Alpen. Ook had ik met witte letters ‘vakantieboek’ op de kaft gezet. De foto is niet helemaal duidelijk, maar dat valt niet op. Dat is ook een beetje mijn eigen schuld, omdat de foto met een mobiel is gemaakt. Het fotoboek voelt overigens erg stevig aan, omdat hij een harde kaft heeft. De achterkant wou ik lekker simpel laten, dus daar heb ik dan ook geen foto geplaatst!

Afbeelding van Anke Jensma

De binnenkant ziet er ook erg netjes uit. De foto’s zijn op glad papier geprint, waardoor de foto’s beter tot hun recht komen. De foto’s in het boek zijn heel erg duidelijk, ze zijn dan eerst ook door een keuring gegaan. Echt onduidelijke foto’s krijg je dus niet.

Om het fotoboek te maken, moet je eerst je aanmelden op de site. Daarna kun je aan de slag gaan met het ontwerpen van je eigen fotoboek! Je moet een programma downloaden, dit programma neemt niet heel veel ruimte in op de schijf van je computer. Je kunt voor allemaal verschillende soorten fotoboeken kiezen; staand, liggend, met een spiraal, softcover, hardcover… Dat laatste heb ik dus gedaan. Ook kun je helemaal zelf alles ontwerpen, maar ook uit verschillende sjablonen kiezen. Voor ieder wat wils dus! Als je vind dat je fotoboek klaar is, kun je hem in je (digitale) winkelmandje plaatsen. Je krijgt dan een berichtje in je mailbox wanneer je bestelling ontvangen is bij Fotofabriek. Het fotoboek wordt dan vanzelf opgestuurd!

Afbeelding van Anke Jensma

Ik ben erg blij met het resultaat, je krijgt zeker waar voor je geld! Het boek is stevig, dus kan ook nog heel wat jaren mee. Zo’n fotoboek is ook altijd leuk om te geven aan een ander, bijvoorbeeld aan je moeder op Moederdag. Of aan je vriendin die bijna jarig is met al jullie grappige kiekjes! Wanneer ik weer een fotoboek wil maken, weet ik al waar ik heen moet surfen op het internet… naar Fotofabriek.nl!

Liefs,

Anke 

7 Comments

 • Reply Marleen 29 april 2016 at 16:04

  Het ziet er heel netjes uit. 🙂

 • Reply Janneke | Crafty Time 29 april 2016 at 20:09

  Wat een prachtig fotoboek! Heel mooi ook voor later. xx

 • Reply Heidi 29 april 2016 at 21:32

  Wat een leuke fotoboek is het meid.
  Is altijd super leuk om later terug te zien.

 • Reply Marushi 29 april 2016 at 22:10

  Ziet er mooi uit! De mijne is ook onderweg! ^^ -x-

 • Reply BellamyBlogzthingz Over.. 30 april 2016 at 23:01

  Echt Nice hey!

 • Reply HajarEssa 1 mei 2016 at 14:52

  Heel mooi ziet het eruit!

 • Reply Anne 4 mei 2016 at 09:49

  Fotoboekjes zojm echt geweldig! Vriendenboekjes daarbij ook😉. Super leuk fotoboek ikzelf vind de oude manier van fotoboeken ook erg gaaf😊

 • Leave a Reply