Films die ik wil zien

Films kijken vind ik leuk. Alleen of met mijn vriendje of vriendinnen, ik vind het altijd fijn. Vooral nu ik ziek ben! (Dat is ook de reden waarom ik gister niet heb gepost…) Ik laat je de films zien de me super leuk lijken om te bewonderen. Kijk (en lees) je mee?

large (1) film

Bron foto

If I Stay

Het boek heb ik, maar ik ben er nog niet toegekomen om hem helemaal uit te lezen. Ik ben nog maar bij het eerste hoofdstuk, maar toch vind ik het boek nu al leuk! En toen ik de trailer van de film bekeek begon ik het verhaal nog leuker te vinden. If I stay gaat over een meisje, Mia, dat best wel goed op de cello kan spelen. Ze wordt verliefd op Adam. Mia wil graag toegelaten worden op de Juilliard school. Adam vind dit eigenlijk wel een probleem, gezien de grote afstand. Op een dag krijgen Mia en haar familie een ongeluk, haar familie verongelukt en Mia blijft alleen achter, in coma. Ze maakt bewust alles mee, ze ziet dat haar vrienden met haar meeleven. Mia wil wel in leven blijven, maar tegelijkertijd wil ze ook wel graag bij haar familie zijn. Ik ben erg benieuwd wat haar keuze is!

Gooische vrouwen 2

Gooische vrouwen 1 heb ik al gezien een paar jaar geleden, ik vond dat een erg grappige film! Gooische vrouwen is echt zo’n vrouwen film, het lijkt me erg leuk om daar met mijn moeder heen te gaan. Mijn moeder gaat er morgen al heen, maar tot mijn spijt kan ik dan niet. Heel erg jammer, want ik had er best wel zin in!

Taken 2 & 3

De eerste film van deze filmserie heb ik gezien, Taken 1. Het is een super spannende film, daar hou ik van! Taken 1 gaat over een man wie vroeger een soort van geheim agent was. Zijn dochter gaat alleen met haar vriendin naar Parijs en wordt daar ontvoerd. Bryan (de vader van de dochter) gaat achter de kidnappers aan en is bereid zijn dochter weer terug te vinden. Maar of het hem lukt is moeilijk te zeggen, hij moet zijn dochter binnen een bepaalde tijd vinden en als dat niet lukt is hij zijn dochter voor altijd kwijt want dan zit ze in de sex-industrie. Ik weet het einde al van de eerste film omdat ik hem al heb gezien, van de andere Taken films weet ik het einde niet. Ik wil deze films erg graag zien, want ze zijn denk ik net zo spannend als de eerste Taken film! Taken 3 is nu net in de bioscoop, daar wil ik erg graag heen. Alle Taken films doen me een beetje denken aan CSI series, daar hou ik van!

Mockingjay part 2

Okey, ik ben helemaal verslaafd aan de Hunger Games filmserie. Dat vertel ik je eerlijk. Ik heb de films stuk voor stuk al iets van 10 keer of vaker bekeken en dat overdrijf ik niet! Ik heb mijn vriendinnen ook al verslaafd gemaakt. Laatst ben ik ook met hun naar Mockingjay part 1 geweest, toen die nog maar net in de bioscoop was. En oh, wat was hij weer spannend! Ik zat met mijn mond open te kijken. Na de film zochten we meteen foto’s op van Mockingjay part 2 (officiële trailers zijn er nog niet) en toen ik die foto’s zag besefte ik dat we nog een heel jaar moesten wachten. Ik tel af.

Naamloos scan

4 Comments

 • Reply happygirl 22 januari 2015 at 17:13

  Gooise vrouwen 2 is echt een hele leuke film. Ik ben er een aantal weken geleden geweest. Liefs

  • Reply xgraciously 24 januari 2015 at 09:40

   Mooi dat het een hele leuke film was! Xx

 • Reply Jolet 22 januari 2015 at 19:21

  If i stay, Gooische vrouwen en Mockingjay heb ik gezien. Stuk voor stuk prachtige films (en gooische vrouwen is natuurlijk hilarisch). Ben benieuwd wat je er van vindt!

  • Reply xgraciously 22 januari 2015 at 19:46

   Mooi dat het prachtige films waren! Ik ga in het weekend denk ik If I Stay kijken, ben inderdaad ook benieuwd wat ik er van vind! Xx

  Leave a Reply