Feest! | Jetjes en Jobjes review

Omdat ik nu helemaal in de feeststemming ben, leek het me leuk om een review te maken over de (feest)webshop Jetjes en Jobjes. Over een paar dagen ben ik namelijk de jarige Jet! De webshop verkoopt allemaal leuke feest items, zoals ballonnen, kaarsjes, slingers en alles wat verder nog bij een knallend feestje hoort. Ik heb een paar dingen besteld op deze site die ik graag met jullie wil delen.

IMG_2397

IMG_2398

Cijferballonnen zilver

Na eindeloos lang te hebben gezocht naar deze ballonnen, vond ik ze op Jetjes en Jobjes. Ik kom de cijferballonnen vaak tegen op sites zoals Tumblr, echt heel gaaf! Het leek me erg leuk om op mijn verjaardag zelf foto’s te maken met mijn vriendinnen met deze cijfers. Ook leuk is om deze ballonnen op een (grote) taart te plaatsen! De cijferballonnen zijn zo’n 30 centimeter lang en kosten €2,50 per stuk. Bij de ballonnen worden stokjes geleverd, waar je de ballonnen aan kunt hangen. Ik vroeg me overigens wel af hoe je die ballonnen op moest blazen, maar dit bleek heel simpel te zijn: je moet gewoon blazen door het tuitje.

 

IMG_2399

Meri Meri marble zwarte ballonnen

Heerlijk nostalgisch, deze marmeren ballonnen! Toen ik mijn eerste verjaardag vierde, waren deze ballonnen er al. Ik vond het geweldig om te zien hoe die kleurtjes in elkaar overliepen. Het enige verschil wat er nu is, is dat deze ballonnen twee kleurtjes hebben: zwart met wit gecombineerd. De webshop verkoopt deze ballonnen ook nog in andere kleuren zoals roze met wit, blauw met wit en ga zo maar door. Aangezien bij ons thuis het hele interieur een witte, grijze en zwarte kleur heeft, leek het mij leuk om ook voor deze kleur ballonnen te gaan. In het zakje zitten 8 stuks, hiervoor betaal je €5,95. Ook zitten er nog gouden glitter touwtjes bijgevoegd, waarmee je de ballon kunt ophangen. Houdt mijn Snapchat maar in de gaten, (xankejx) daar zie je het totaalplaatje met de opgeblazen ballonnen!

Ik ben gek op deze webshop! Het liefst wilde ik wel elke dag of week een feestje vieren. Ze verkopen de leukste dingen; (doorzichtige) ballonnen, confetti, pom poms, hele unieke kaarsjes, banners… Hoe gek je het ook verzint, Jetjes en Jobjes heeft het te koop. Na een dag kwam mijn bestelling al binnen, helemaal top. Ik heb een nieuwe favoriete webshop ontdekt!

Liefs,

Anke

1 Comment

  • Reply Marushi 22 juli 2016 at 13:58

    Wat gaaf zeg! Ik vroeg me al een tijdje af waar ik deze kon kopen. Bedankt voor de tip! -x-

  • Leave a Reply