Favorites atm

Het is al een lange tijd geleden dat ik mijn favorieten heb laten zien, dus ik vond het hoog tijd om weer eens zo’n artikeltje te maken! Zie hier mijn zes favorieten van dit moment, variërend van mode tot beauty-producten.

img_4510-2

Minty Morocco thee

Eigenlijk gaat thee er altijd wel in bij mij, ook al is het geen herfst of winter. De minty morocco thee is op dit moment groot favoriet bij ons thuis! Hij heeft een ‘mintig’ smaakje, maar dan anders. Moeilijk uit te leggen, je moet het echt een keer proeven!

 

img_4513-3

Choker

Chokers zijn helemaal mijn ding, velvet chokers wel te verstaan. Ik was nooit echt een fan van chokers, maar toch begon het te kriebelen om ze eens te gaan dragen. Toen ik voor mijn verjaardag een velvet choker kreeg, kon ik de trend uit gaan proberen. En wat vind ik die dingen toch gaaf! Ze zijn echt overal mee te combineren en daarmee perfect voor het najaar.

 

img_4512-2

Wenkbrauwgel

Mijn holy-grail op het beauty-gebied is toch wel deze wenkbrauwgel van de Primark! Voor maar twee euro doet hij zijn werk goed. Ik heb nooit zin om mijn wenkbrauwen bij te tekenen, dus dit leek mij dé perfecte oplossing. Even smeren met het borsteltje over mijn wenkbrauwen en mijn wenkies zijn weer on fleek.

 

img_3182

Mac Mehr

Laatst in Groningen had ik een nieuwe Mac-lipstick aangeschaft, namelijk de lipstick Mehr. Het is een beetje een oud-roze kleur die naar het rode toe neigt. Ik vind hem echt prachtig voor het najaar en ik kan je garanderen dat ik deze lipstick nog vaak ga dragen. Ik vind deze kleur wel bij iedere huid passen, iedereen kan hem hebben!

 

img_4511-2

Jurkje

Tijdens het na-zomeren draag ik altijd jurkjes met lange mouwen. Deze vond ik laatst ook in Groningen voor maar één tientje, een echt koopje dus. Het jurkje heeft een geribde stof en heeft van onder tot boven strepen in de kleuren zwart, wit en rood. Normaal zou ik die kleurencombinatie nooit dragen, maar dit vond ik toch wel een heel leuk jurkje! Mijn velvet choker(s) combineer ik graag met dit jurkje, a match made in heaven.

 

img_4514-2

Planner

Ik vind het erg fijn om dingen te plannen zodat ik niet snel dingen vergeet. Deze planner komt van Hema en kostte geloof ik maar twee euro. Hij is wit en heeft gouden stipjes, cute! Verder zit er nog een gouden klem bij die het papier vasthoudt. Super handig zo’n planner!

En mensen: ik ben gisteravond thuisgekomen van werkweek! Het was een superleuke week, waar ik jullie later nog veel meer over vertel. 

Liefs,

Anke

3 Comments

 • Reply Ilona Wielinga 25 september 2016 at 08:25

  Wat een leuk artikel! Ik ben ook ontzettend benieuwd naar je werkweek 🙂

 • Reply Tara 28 september 2016 at 16:35

  Super leuk! xx

 • Reply Dinja 7 oktober 2016 at 08:45

  Wat een fijne favorieten! Die thee vind ik ook lekker en ik snap wel dat je de smaak niet echt kan uitleggen 😉
  Chokers zijn gaaf! Ik heb dan wel geen velvet choker maar de trend vind ik leuk!

 • Leave a Reply