Favorites at the moment #2

Nadat ik mijn laatste favorites at the moment had gemaakt, zijn er nog vele nieuwe bijgekomen. Het werd dus weer hoog tijd om hier weer een nieuw artikel over te maken! Zie hier mijn vier favorieten van de afgelopen tijd, variërend van mode tot lifestyle.

Horloge

Van de goedheiligman had ik een horloge gekregen, wat jullie in dit artikel vast ook al hebben gelezen. Het horloge doet het nog steeds, ook al is er laatst bij een tentfeest wel wat bier over gevallen… Het horloge kun je eigenlijk overal bij combineren, omdat hij zwart is. Zwart staat overal bij. Een tijdloos horloge dat ik vast en zeker nog vaak zal gaan dragen!

 

 

Exploding Kittens

Een vriendin van mij had laatst een heel leuk spelletje meegebracht: exploding kittens! De naam klinkt misschien wel een beetje gek, maar geloof me: het spel is geweldig. Het is een soort van kaartspel, maar dan nog spannender. In de stapel kaarten zit namelijk een ‘bom’ en als je die uit de stapel trekt, ben je af, behalve als je een laser hebt. Dit spel is een aanrader voor mensen die gek zijn op kittens, explosies en lasers staat op de verpakking. Oh, de speelkaarten zijn ook zo leuk! I like the cattermelon. En de tacocat. Als jullie nog een hele review willen zien van dit spel, moeten jullie maar een gil geven.

 

Geur-armband

Bij het zetten van m’n helix was deze armband mijn beste vriend in nood. (En Rahma natuurlijk…) Deze armband heb ik gekregen van Janny, aan wie ik een bezoekje heb gebracht een paar maanden geleden. Janny behandeld mensen én dieren met fysieke problemen. Ik was zo druk en stressig in mijn hoofd, maar zij had de ultieme oplossing: deze geurarmband. In deze armband zit een soort van watje waarop je olie kunt druppelen. In mijn geval heb ik de Clarity olie gebruikt, die voor rust zorgt. Maar er zijn nog veel meer oliën; voor ieder probleem is er een olie. Deze armband heb ik dus ook gedragen toen ik mijn helix liet schieten, want wat was ik zenuwachtig! En je gelooft het of niet: ik werd weer helemaal rustig. Ik ging op de stoel zitten en liet het allemaal maar over mee heen komen. Als ik een toetsweek of examen heb, ga ik deze armband zeker weer eens dragen!

 

Primark kwast

In de Groningen shoplog is het jullie vast niet ontgaan dat ik een make-up kwast van de Primark had gekocht. Die kwast is echt top; hij is zacht, blend goed en de haartjes zijn nog steeds niet uitgevallen. Voor de prijs die ik ervoor betaald heb, had ik dat niet verwacht. Ik rekende voor deze kwast maar €2 af. Ik kan het je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen bij de kwasten van de Primark!

 

Liefs,

Anke

4 Comments

 • Reply kimmetjekims 13 januari 2017 at 16:31

  Wat een leuke items! Vooral de eerste twee, het spelletje en de armband vind ik erg leuk en exclusief!

 • Reply Emma 13 januari 2017 at 16:50

  Ik heb het spelletje gekregen voor Kerstmis! Het lijkt me leuk, maar ik begrijp het precies nog niet zo goed, haha :p maar ik heb ook nog maar een keer de tijd gehad om het te spelen x

 • Reply Rahma 13 januari 2017 at 21:36

  Echt heel leuke favorieten! Die horloge ziet er zo mooi uit!

 • Reply Ilona Wielinga 14 januari 2017 at 09:10

  Wat een leuke items! vooral dat spelletje lijkt me er g leuk haha

 • Leave a Reply