Favorieten maart | Nagellak, food en planner

De maand maart is alweer voorbij gevlogen, dat betekent een nieuw favorieten-artikel! Dit keer laat ik weer vijf andere dingen zien, variërend van beauty- tot lifestyleproducten. Zo heb ik een mooie nagellak kleurtje en lekkere vla ontdekt en heb ik iets handigs gevonden voor de toetsweek.

Essence The Nudes

Sinds ik geen acrylnagels meer heb, draag ik elke dag nagellak. Het kleurtje wat standaard op mijn nagels zit, is van Essence. De naam is ‘I’m lost in you’, een huidkleurige kleur uit de I ♥ Trends collectie. Ik ben helemaal gek op dit kleurtje, hij past overal wel bij en het beste van alles: hij matcht mooi met mijn huidskleur. Ook blijft de nagellak best wel lang zitten, kwalitatief is hij dus ook goed. Ik moet wel toegeven dat ik er altijd een topcoat op smeer, dat scheelt ook weer.  Zeker een aanrader als je nog een mooi alledaags nagellak-kleurtje zoekt!

Karamel zeezout

Deze maand ben ik helemaal gek op alles waar karamel zeezout in zit. Mijn moeder nam laatst de Mona karamel zeezout vla mee uit de winkel en sindsdien ben ik helemaal verkocht. Ik heb al een paar nieuwe pakken moeten inkopen, want wat is dit lekker! Alleen is het niet erg gezond, maar je mag jezelf soms wel verwennen vind ik. Verder heb ik deze maand de karamel zeezout eitjes van de Hema geproefd, die ook super lekker waren! Je kunt dus wel zeggen dat ik verslaafd ben aan karamel zeezout.

Haarmasker

Haarmaskers, ik ben er dol op! Ik heb mijn veelgebruikte haarmasker weer herontdekt, namelijk de Loving Blends herstellend masker in de honing goud variant van het merk Garnier. Dit masker gebruikte ik vorig jaar al veel, maar nu nog meer. Niet te vaak natuurlijk, daar wordt je haar nog meer beschadigd van. Het masker is heel handig in gebruik en werkt goed. Als eerste moet je je haar insmeren met het masker en daarna moet je het vijf tot tien minuten laten zitten. Hierna is je haar klaar om uitgewassen te worden! Mijn haar wordt super zacht van dit masker en misschien nog het beste van alles: het ruikt zó verrukkelijk.

Happyness planner 

Ik ben helemaal gek op plannen, op school krijg ik zelfs complimenten van de docent dat ik zo goed plan. Dit doe ik met de happyness planner van de Hema, ik kan er écht niet meer zonder. Eerst had ik een andere planner, maar deze vond ik toch ietsjes handiger in gebruik. Hoe ik plan, leg ik in een ander speciaal artikel nog wel uit. Wat ik wel kan zeggen, dat de planner voor de toetsweek die ik had in maart toch wel heel handig was. Daarom behoort hij tot één van mijn favorieten in maart.

Niet wat jij denkt

‘Niet wat jij denkt’ is het (nieuwe) boek van Jiami, waarin ze haar strijd met anorexia onder ogen brengt. Ik vond het heel moedig van haar dat ze over haar vroegere ziekte anorexia schreef. Zij laat zien dat het leven van elke blogger of Youtuber niet perfect is en ik ben het helemaal met haar eens! Verder schrijft Jiami nog in haar boek over haar groeiende blog, die van twee volgers naar duizenden volgers is gegaan. Samen maken de verhaaltjes een mooi geheel en je ziet ook dat haar blog haar heeft geholpen bij het verslaan van de ziekte anorexia. Als je de kans krijgt, zou ik het boek zeker lezen!

Wat was jouw favoriet van de maand maart?

Liefs,

Anke

7 Comments

 • Reply Romy 3 april 2017 at 07:26

  DIe Happiness Planner heb ik ook en vind ik zó fijn! En wat een mooie nagellak! Leuk zo’n artikel met favorieten 🙂

 • Reply Melanie 3 april 2017 at 13:36

  Die nagellak heb ik ook 🙂 Geweldig is ie he !
  Die Happiness Planner heb ik dus ook gezocht bij de Hema, maar niet meer te vinden 🙁
  Heb je hem al lang ? want als je hem pas gekocht hebt dan ga ik echt weer eens naar de Hema!

  • Reply xgraciously 5 april 2017 at 18:59

   Ik heb hem nog niet heel lang, ik denke een kleine maand. Online is hij niet te vinden, in de winkel ligt hij bij de cadeauafdeling. Succes nog met zoeken! X

 • Reply Lore 3 april 2017 at 20:36

  Letterlijk alles wat je noemde wou ik zelf nog kopen. Ik heb echter een camera gekocht en het geld is een beetje op… Die paaseitjes lijken me zooo lekker. Je schrijfstijl is erg leuk!
  X Lore

 • Reply Sija 4 april 2017 at 09:15

  Die Happiness planner is zó leuk! Helaas heb ik teveel notitieboekjes dus mag ‘m niet kopen van mezelf :’) Leuk artikel!!

 • Reply Daniëlle 4 april 2017 at 10:07

  Wat een super leuke en handige items. Die paaseitjes zijn inderdaad heerlijk !

 • Reply TypischKim 10 april 2017 at 20:42

  Die nagellak van Essence ziet er erg mooi uit!

 • Leave a Reply