Favorieten Februari | lipstick, site(s) en schoenen

Ik heb weer een nieuw favorieten artikel voor jullie klaar staan! Ik ben van plan om dit nu weer elke maand te gaan doen, even kijken of ik dat ook volhoud. En nee, ik laat dan niet telkens ‘oude’ dingen zien, maar ik laat dan ook mijn nieuwe ontdekkingen zien. Zo heb ik laatst onder andere een hele leuke sites ontdekt en heb ik het ultieme product gevonden voor puistjes. Kijk je mee?

Lipstick

De laatste keer in Groningen had ik ‘’crème in your coffee’’ gekocht van MAC. Sindsdien draag ik de lipstick elke dag, zelfs mijn moeder is helemaal weg van deze lipstick! Crème in your coffee is niet echt een matte lipstick, hij heeft meer een glimmende finish. Heel mooi, heb ik ook weer eens afwisseling! Normaal droeg ik namelijk altijd matte lipsticks.

 

Acties.nl

Elke week kijk ik wel even op Acties.nl of er nieuwe acties zijn. De site is echt super handig, want dan kun je in een oogwenk zien welke (web)shops allemaal korting hebben op hun producten. Zo zag ik deze week dat er 20% korting was op new-season producten van de Asos en dat er 50% korting met gratis verzending is bij Nike. Super nice. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief, dan mis je geen enkele korting.

 

Hakken

Deze hakken lagen echt al twee jaar in mijn kledingkast, maar ik heb ze weer herontdekt! Ze lopen erg fijn en passen bij vrijwel elke outfit. Je kunt het misschien niet heel goed zien, maar de schoenen zijn gemaakt van ‘’suède’’. Dit even tussen aanhalingstekens, want ik weet niet of het wel echt suède is. Deze hakken komen van de H&M en zijn nog steeds te koop na die twee jaar!

 

 

Tea Tree foaming face wash

Deze tea tree water heb je vast wel voorbij zien komen in de shoplog van een paar weken geleden. En oh, wat is dit zalig. Het tea tree water doet zijn werk goed, er zijn bijna geen puistjes meer te bekennen op mijn huid. Ook vind ik het product heerlijk in gebruik, want het ruikt naar pepermunt en is zacht voor mijn huid.

 

 

Fashion Chick

Nog een leuke site die ik heb ontdekt, is Fashionchick. Ik heb hier ook mijn eigen account op, waar ik mijn favoriete items kan opslaan en die in een oogwenk terug kan zien. Ook hebben ze hele leuke wedstrijden op de site te staan; zo kun je bijvoorbeeld shopping money of te gekke schoenen winnen. Maar dat is niet het enige, want de site houdt je ook up-to-date over de nieuwe trends. Maar pas op: het werkt allemaal heel verslavend, vooral als je allemaal mooie items ziet…

Wat is jouw favoriet van de maand februari?

Liefs,

Anke

 

 

 

7 Comments

 • Reply Eva 10 maart 2017 at 18:04

  Ik kende acties.nl al wel, maar wist niet dat er ook een app van was! Handig dat je ook dat ‘soort’ favorieten laat zien 🙂 Maar krijg je de kortingen alleen als je via die app naar een bepaalde site gaat, of geven ze gewoon de kortingen aan die er op dat moment sowieso al in een bepaalde webshop zijn?

  • Reply Anke 12 maart 2017 at 12:08

   Ze geven je alle kortingen die sowieso al in een bepaalde webshop zijn, dus je hoeft niet per se via de app naar deze site te gaan! X

 • Reply Yvonne 11 maart 2017 at 21:06

  Leuke post, ik ga die acties app ook eens opzoeken.

 • Reply Florentine 11 maart 2017 at 23:43

  Wat maak je geweldig mooie foto’s <3
  Super leuke blog heb je! Liefs, Florentine

  • Reply Anke 12 maart 2017 at 12:07

   Dankjewel, lief! ❤

 • Reply Dinja 13 maart 2017 at 14:27

  Ik ben wel benieuwd naar de face wash, ik denk dat ik maar eens op zoek ga want ik heb nog best vaak last van puistjes (en dat terwijl ik dit jaar al tegen de 25 aan zit) !

 • Reply Céline 15 maart 2017 at 17:24

  Super leuk artikel! Die apps zijn handig! 🙂

 • Leave a Reply