Favoriete zomerse geuren

Hoewel de zomer nog niet zo veel van zich laat zien, wilde ik wel een stukje wijden aan mijn favoriete seizoen. Als het zomer is, draag ik vaak andere geuren dan het bijvoorbeeld winter is. Mij ruik je vaak met meer bloemige geuren, die geuren doen me écht denken aan te zomer! In deze blogpost heb ik vier van mijn favoriete zomergeurtjes voor je op een rijtje gezet. Enjoy!

Afbeelding van Anke Jensma

Afbeelding van Anke Jensma

Victoria’s Secret – Coconut Passion

De naam zegt genoeg; deze body-mist ruikt heerlijk naar kokos! Je moet er maar van houden, ik vind het in ieder geval een toepasselijke geur voor de zomer. Ook komt er een vanille-geur duidelijk naar voren, die heel zoet en fris is. De geur blijft erg lang zitten, wat echt een must is voor wanneer je de hele dag aan het zweten bent met het warme weer! Dit geurtje heb ik voor ongeveer negen euro gekocht bij de Etos.

Afbeelding van Anke Jensma

Giorgio Armani – Si

Waarschijnlijk hebben jullie wel eens iets gelezen op mijn blog over dit geurtje. Ik ben er echt helemaal gek op! Si is niet helemaal onbekend in de beauty wereld, je kunt deze parfum makkelijk herkennen aan de zwarte dop met gouden ring. Si is wat een ‘zwaardere’ parfum, niet geheel bloemig; de parfum bevat muskus, zwarte bessen en chyprétoetsen. Ik heb al veel complimenten gekregen over dit geurtje! Ook deze geur blijft erg lang hangen.

Afbeelding van Anke Jensma

Marc Jacobs – Daisy (sorbet)

Daisy had ik vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen. De parfum ruikt erg bloemig, perfect voor de zomer als je aan mij vraagt! Daisy bevat onder andere jasmijnbloemblaadjes, lelietje-van-dalen en blauwe regen. De parfum doet me denken aan een (thee)tuin gevuld met zomerse bloemen die vol in bloei staan. Helaas blijft de geur hiervan niet zo lang zitten. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden: ik heb ook een uitgebreide review geschreven over deze heerlijke parfum.

Afbeelding van Anke Jensma

FA – Oriental Moments desert rose scent

Deodorant valt eigenlijk niet onder parfum, maar toch vind ik dat de geur in dit rijtje thuis hoort! Wanneer ik deze deodorant opspuit, waan ik me in een wereld vol sensualiteit. Een soort van ‘Oosterse’ wereld. Dit wordt bevestigd door de geurnoten, sandelhout en woestijnroos. De verpakking oogt overigens ook erg luxe. De geur blijft erg lang zitten, wat ik totaal niet had verwacht.

Welke geur is jouw favoriet voor de zomer?

Liefs,

Anke 

7 Comments

 • Reply Ismay 11 juli 2016 at 11:08

  Lekkere geuren! Mijn favoriet is Terracotta van Guerlain

  • Reply xgraciously 11 juli 2016 at 12:12

   Die kende ik nog niet, maar hij lijkt me wel heel lekker! (:

 • Reply Elien 11 juli 2016 at 11:12

  Deze geurtjes lijken me heerlijk!

 • Reply BellamyBlogzthingz Over.. 11 juli 2016 at 20:24

  Heyhey Girlllllll!!!!!!

  Die Fa is inderdaad Heerlijk is my favorite also! Love it!
  Die SI lijkt me wel wat!😍

  Leuk Artikel hey!

  Hugzz, Miss B.

 • Reply Jessica 12 juli 2016 at 10:31

  Wauw die victoria secret moet ik echt hebben.

 • Reply Mariska 12 juli 2016 at 11:54

  Die van Fa heb ik ook gehad, zo lekker. Die parfums zijn ook echt heerlijk <3

 • Reply Kim 12 juli 2016 at 16:06

  Daisy vind ik een heel lekker geurtje! In de zomer draag ik het liefst een bodyspray white musk van the Body Shop 🙂

 • Leave a Reply