Expectation vs reality

Het werd weer eens tijd om een vermakelijke post te schrijven over iets grappigs, iets luchtigs. Weer eens iets anders over serieuze blogposts over mode, beauty en lifestyle! Ik heb voor jullie deze post geschreven over ”expectation vs reality”, die jullie natuurlijk niet al te serieus moeten nemen. Enjoy!

~

Je moet wel erg lenig zijn om een infinity teken te maken…

expectation vs reality

Dit is wel herkenbaar voor mij. Haar ziet er nooit charmant uit in de wind. En als gevolg van het harde fietsen in de wind staat mijn haar ook alle kanten op net zoals die baby.

accurate xD

Untitled

Een tekentalent ben ik niet. Ik heb al zó vaak geprobeerd om een fatsoenlijk oog te maken, maar als resultaat krijg ik dat mislukte oog die je ziet aan de rechterkant van de foto!

Untitled

Het ziet er zo makkelijk uit, konijntjes maken uit een deegballetje. Maar wanneer je het namaakt, ziet het er uit als een Batman wezen.

Pffft :'v

  Grulla

Click the image to view it in full size. Sleeping With Pets Expectation Vs Reality

add a caption

Wie kent ze niet, de discodip die je ook wel eens op je ijsjes strooide? De lippen hierboven zijn bestrooid met deze dip, waarschijnlijk is er photoshop aan te pas te komen als je ziet hoe die jongen geprobeerd heeft ook zulke lippen te maken.

 

Bron foto’s

Naamloos scan

2 Comments

  • Reply creabeaatje34 6 mei 2015 at 17:13

    Haha, heel erg grappig! 😀 😀

  • Reply kimmscreations 7 mei 2015 at 10:36

    haha wat grappig! ik moet zelf ook altijd zo lachen om dit soort dingen!
    xx

  • Leave a Reply