Even bijkletsen #16

Het is weer tijd voor een persoonlijke update! Ik heb jullie veel te vertellen over school, mijn blog en andere persoonlijke dingen.

sunglasses, photo, and style afbeelding

Bron 

School

Er staat voor de komende week een aantal toetsen op de planning, waaronder de toets van aardrijkskunde waar ik heel erg tegen opkijk. Ik heb al geleerd, maar wanneer ik leer, weet ik nooit of ik het wel goed leer. De vorige keer had ik niet geleerd voor de aardrijkskunde toets en had ik een 6. Toen ik wel leerde, haalde ik echter een onvoldoende. Vandaar. Verder heb ik nog een toets van Engels en Duits. Ik heb dus geen vakantie, de vakantie begint bij mij pas volgende week vrijdag! Ik moet dus nog even een weekje volhouden. Je hebt dus vast wel gemerkt dat ik het deze week nog druk krijg, wellicht komen er door de drukte dan ook minder blogpost online.

Vakantie

In de vakantie ga ik onder andere naar Almere en Leeuwarden. Ook ga ik misschien naar Utrecht, ik ga heel wat afreizen dus in een weekje tijd! Helaas moeten er ook nog dingen voor school gebeuren, zo moet ik alvast leren voor een aankomende toetsweek. Ik hoop ook nog heel wat te kunnen bloggen deze vakantie!

Blog

Met mijn blog gaat het heel goed! Mijn blog groeit als een olievlek; het begon klein, maar per maand krijg ik er meer dan 20 volgers bij! Aan het eind van de maand januari had ik iets van 242 volgers, nu heb ik al 274 volgers. Stiekem ben ik best wel trots! Ik had nooit gedacht dat mijn blog zoveel zou worden gelezen. Maar het kan altijd nog beter… daarom wil ik graag een enquête maken waarbij jullie vragen kunnen beantwoorden over mijn blog. Alleen heb ik werkelijk geen idee hoe en waar ik een enquête moet maken, iemand suggesties?

Sport

Ik wil  weer het hardlopen oppakken, ik merk toch wel dat mijn conditie steeds minder wordt. Als het weer mee zit, begin ik volgende week weer met hardlopen. Ook wil ik gezonder eten en drinken, dit heb ik wel eens eerder gedaan en ik merkte toch wel dat ik me op een positieve manier anders voelde; Vrolijker en gezonder. Ik heb me dus voorgenomen om eerst een maand lang gezond te eten en meer te sporten. Aan het eind van de maand wil ik dan graag op mijn blog een update zetten hoe het allemaal is gegaan en of ik het volgehouden heb, als jullie dit leuk lijkt. Deze blogpost zal (waarschijnlijk) dan de 30 day challenge heten.

Wat doe jij om gezond te blijven en lijkt het je een leuk idee van die blogpost?

Naamloos scan

11 Comments

 • Reply Jessica 21 februari 2016 at 20:54

  Ik doe niet echt aan gezond oeps moet ik eigenlijk wel gaan doen. En leuke blogpost idee.

 • Reply Falibeauh 21 februari 2016 at 20:56

  Je kunt een enquête maken via Google drive 😉

 • Reply itsagoldsky 21 februari 2016 at 21:18

  My Servio is heel handig voor enquetes

 • Reply creabeaatje34 21 februari 2016 at 21:22

  Je bent goed bezig 🙂

 • Reply Monica Sofia 21 februari 2016 at 21:42

  Goed bezig zeg met je blog. Dat groeit lekker zo.

 • Reply valerievdb 21 februari 2016 at 22:14

  Leuk artikel! En nog heel veel succes met je blog 🙂

 • Reply Ismay 22 februari 2016 at 09:54

  Wow goed bezig met je blog:)

 • Reply ItsCstyle 22 februari 2016 at 17:15

  Goed bezig!!

 • Reply mariekekazen 22 februari 2016 at 17:49

  Super leuk dat je blog zo snel groeit ! En leuk artikeltje op te lezen 😉

 • Reply Rahma 23 februari 2016 at 11:18

  Leuk dat je dit met ons wil delen! Wat goed dat je blog zo groeit, mag je trots op zijn! Xx

 • Reply giveasmileeveryday 23 februari 2016 at 19:01

  Heel goed bezig!

 • Leave a Reply