Even bijkletsen #9

Ik heb jullie veel dingen te vertellen, de afgelopen dagen heb ik veel beleefd. Onder andere de colorrun, vakantie, de laatste schooldagen en nog meer! Lees snel verder.

🌊

Bron foto

School

Ik heb ondertussen al een weekje vakantie en ik geniet er nu al van. We moesten deze week nog wel een paar dingen brengen en ophalen van school. Dinsdag moesten we al onze boeken brengen, wat was dat zwaar zeg! Mijn tas knapte bijna. Ik had ook nog een boete van €30 op een boek, ik hoefde dit niet te betalen want de conciërge vond het dikke onzin, haha! Gelukkig worden aan het eind van de vakantie onze nieuwe boeken thuis gebracht zodat we niet zo veel hoeven te tillen. Ook moest ik woensdag nog naar school om mijn rapport en andere spullen op te halen. Nu heb ik eigenlijk echt vakantie, heerlijk!

Vakantie

Dit weekend vertrekken we naar Lefkas. Ik vind het wel een beetje eng aangezien de crisis en vluchtelingen die daar zijn. Ook vind ik het vliegtuig erg spannend, ik ben er al iets van drie keer in geweest maar alsnog vind ik het best wel spannend. Zonet hebben we nog een paar dingen ingekocht voor de vakantie, nu zijn we er echt helemaal klaar voor. De komende dagen nog een paar spullen inpakken en dan kunnen we echt vertrekken. Ik heb er best wel zin in, ondanks ik het wel eng vind!

Lekker weer

Genieten jullie ook van dit heerlijke weer? Ik in ieder geval wel! De afgelopen dagen ben ik te zwemmen geweest met een hele groep mensen, het was erg gezellig. In de vakantie ben ik daar  nog veel te vinden denk ik! En anders ben ik wel te vinden in de achtertuin, daar hebben we ons zwembadje alweer te staan. Ik hou echt van dit weer, lekker bruin worden en korte broekjes dragen. Oh ja, en ijsjes eten natuurlijk!

The Colorrun

Ook ik heb samen met mijn vriendin meegedaan aan de colorrun. Het was wel erg leuk, totdat we onze haren zagen. Wow, we waren helemaal in een paradijsvogel veranderd. Mijn haar was helemaal groen en blauw, die van mijn vriendin alle kleuren van de regenboog. We hadden onze haren wel iets van zes keer gewassen, maar de kleur wilde er echt niet uit. Gelukkig had de kapper de oplossing en kon ik weer met gewoon haar verder. Mijn vriendin zit nu bij de kapper, ik ben benieuwd hoe het bij haar uitpakt! Maar al met al was het dus een super leuke ervaring, ondanks het regende en de verf niet meer uit ons haar wilde.

Blog

Als er volgende week geen blogposten op mijn blog verschijnen, weten jullie nu waarom dat het geval is. Ik kan helaas dus ook niet jullie blog’s bekijken. Wanneer ik weer thuis kom ga ik meteen weer bloggen hoor!

Wat gaan jullie de komende dagen doen?

Naamloos scan

8 Comments

 • Reply yourinspirationworld 4 juli 2015 at 08:22

  Leuk! Ik ga alleen maar zwemmen denk ik… zo warm hier!

 • Reply creabeaatje34 4 juli 2015 at 08:36

  Heel veel plezier op je vakantie en tot snel 🙂

 • Reply becrazyandlaugh 4 juli 2015 at 13:23

  veel plezier op vakantie!

 • Reply joorloveswriting 5 juli 2015 at 09:56

  Awww fijn dat je vakantie hebt! 🙂 geniet lekker van je vakantie! !!

 • Reply robinheppie 5 juli 2015 at 13:02

  Je hebt een leuke blog, een veel plezier op vakantie! 👌🏽

 • Reply Zo simpel is dan geluk 5 juli 2015 at 19:13

  Leuk dat je hebt meegedaan aan de color run! Ik wens je een hele fijn vakantie!

 • Leave a Reply