Even bijkletsen #7

Ik ben nog nauwelijks naar school geweest deze week of ik heb alweer een soort van vakantie. Ik noem het maar een ”extra lang weekend”. In deze blogpost vertel ik wat ik doe tijdens mijn vrije dagen en ik heb nog wat andere mededelingen. Lees snel verder!

Untitled

Bron foto

Vrij

Ik heb nu dus al vrij, wat ik erg fijn vind, want ik ga deze dagen namelijk allemaal leuke dingen doen. Vandaag is mijn vriendje hier en ’s avonds gaan we naar hem toe om daar samen met zijn vader, moeder en zus te eten. ‘S middags zijn mijn tante en oom hier om al vast de verjaardag van m’n broertje te vieren. Woensdag is hij echt jarig, hij word dan al zeven jaar. Wat gaat de tijd snel zeg! Deze dingen die ik hiervoor genoemd heb zijn niet de enige activiteiten die ik ga doen. Vrijdag vertrek ik samen met andere familieleden naar een familieboerderij ergens in Overijssel wat reuze gezellig is. Eindelijk zie ik mijn nichtjes, neefjes, oom’s en tantes weer van mijn moeders kant.

School

Helaas komt school ook nog in mijn vrije dagen kijken, ik kan heus niet rusten de hele tijd. Zondag moet ik nog veel dingen doen wanneer ik thuiskom van familieweekend, er staat nog heel wat leer en huiswerk op me te wachten. Volgende week heb ik een boekbespreking en daar heb ik een hekel aan. Ik houd er niet van om voor de klas te staan en een verhaal te vertellen over een boek terwijl al de ogen op mij gericht zijn! Maar dat is niet het enige wat ik moet voorbereiden voor volgende week. Zo heb ik nog vier andere toetsen waaronder de grote topo-toets van aardrijkskunde met negen kaarten. Daar zie ik ook erg tegenop, straks vergeet ik al de plaatsnamen of ik heb alle antwoorden fout ingevuld op de kaart die ik moest leren. Rustig blijven, Anke! Gelukkig zijn er ook nog leuke dingen te vertellen over school. Ik heb namelijk een 6.1 gehaald op wiskunde! Stiekem ben ik best wel een beetje trots omdat ik echt niet goed ben in wiskunde.

Random

Ook heb ik nog wat random stuff om te vertellen. Ik ben al bezig met mijn doel van m’n blogpost goede voornemens. Ik ben namelijk goed bezig met sporten! Voor het slapengaan doe ik sit-ups. Het verschilt per dag hoeveel, elke dag doe ik er een paar meer. Ik doe er ook nog andere oefeningen bij. Hopelijk houd ik dit nog erg lang vol, vast wel!

Dit was niet het enige wat ik jullie vertellen wou. Het kan zijn dat er de komende dagen niet veel blogposten komen op mijn blog omdat ik dus in het weekend weg ben. Misschien heb ik nog wel tijd om voor dat ik weg ben deze blogposten te schrijven. Hope so!

Naamloos scan

7 Comments

 • Reply happygirl 14 mei 2015 at 10:48

  Gefeliciteerd alvast met je broertje! Mijn broertje wordt volgende maand ook 7 jaar en ik vind dat de tijd ook heel snel gaat. Maak er een mooie dag van!

  • Reply xgraciously 14 mei 2015 at 11:09

   Dankjewel! Jij ook alvast gefeliciteerd met je broertje, toevallig dat onze broertjes allebei 7 worden! 😘

 • Reply creabeaatje34 14 mei 2015 at 10:58

  Geniet van je weekendje weg 🙂

 • Reply Het beauty Archief 14 mei 2015 at 14:08

  Geniet van je vrije daagjes!

 • Reply tamaraenmarlie 14 mei 2015 at 15:12

  Veel plezier met je weekendje weg, maar zo te horen komt dat helemaal goed! x

 • Leave a Reply