Even bijkletsen #6

Eindelijk heb ik vakantie! Ik kwam helemaal niet aan het bloggen toe door alle drukte die ik aan mijn hoofd had. Maar nu kan ik weer volop bloggen. Gelukkig, want ik heb jullie en mijn blog stiekem wel erg gemist… Lees snel verder waarom ik het zo druk had en wat mijn plannen zijn voor de vakantie.

Coachella

Bron foto

School

De grootste reden van het niet-bloggen probleem is toch wel school. Vorige week hadden we binnen vijf dagen maar liefst zeven toetsen. Zeven! En het was niet eens een toetsweek. Een paar cijfers heb ik al terug. Zo had ik een 9 op Duits, een 9.1 op Frans en een 7.1 op Nederlands. Ik wacht nog even op de uitslagen van de andere cijfers, maar ik verwacht er niet veel van omdat die andere toetsen van wiskunde, economie en andere vakken waren waar ik dus totaal niet goed in ben. Maar ik hoop het beste!

Het betekend niet dat ik in de vakantie niks te doen heb voor school. Ik moet een boek lezen en me voorbereiden op een boekbespreking (waar ik dus helemaal geen zin in heb, ik hou niet van boekbesprekingen!) en ik moet negen kaarten leren voor aardrijkskunde want we hebben een grote topo toets die twee keer telt.

Koningsdag

Koningsdag heb ik gewoon bij ons in het dorp doorgebracht. Er was een rommelmarkt, een springkussen en een puzzeltocht, meer niet. Ik heb meegedaan aan de puzzeltocht samen met mijn vriendinnen en moeder, we hadden jammer genoeg niet gewonnen. Maar dat maakt niks, het gaat uiteraard om de plezier die je hebt! Na de puzzeltocht heb ik nog even bijgekletst met vriendinnen en gingen we nog patat eten. Niet heel bijzonder dus, maar wel leuk!

Vakantie

Ik heb veel plannen voor de vakantie! Morgen ga ik met een groep naar de kermis, want het is euro dag. Best wel fijn, anders is de kermis zo duur… Ook ga ik nog op vakantie naar Denemarken samen met mijn vriendje, vader, moeder en broertje. We gaan onder andere naar Legoland, haha! Verder ga ik denk ik nog met vriendinnen naar de stad toe en ga ik afspreken.

Naamloos scan

6 Comments

 • Reply indian2day 27 april 2015 at 19:46

  Wat een leuke kletsartikel. Wat een goede cijfers! Dat heb je goed gedaan, ik hoop dat de overige vakken ook meevallen x

  • Reply xgraciously 27 april 2015 at 19:47

   Dankjewel! Ik hoop ook dat de overige vakken meevallen. We zullen zien… Xx

 • Reply creabeaatje34 27 april 2015 at 21:41

  Super goede cijfers! Veel plezier op de kermis en op vakantie ๐Ÿ˜€

 • Reply Beppe Anneke 28 april 2015 at 11:15

  Mooie cijfers Anke het komt vast wel goed straks lekker op vakantie dan kun je er wel weer tegenaan.

 • Leave a Reply