Even bijkletsen #5

Tot nu toe is deze week een drukke week. Ik had gisteren niks gepost doordat ik het dus zo druk had, wat ik best wel jammer vind. Sorry daarvoor! Ik vertel jullie in deze post waarom ik het zo druk heb én over een hele mooie vakantie…

Josefine och Silvia | Hej! Vi är två glada tjejer vid namn Josefine Forsberg och Silvia Papic. Vi är femton år och bor i Småland! I vår blogg kommer vi dela med oss utav allt mellan himmel och jord. Hoppas att ni tycker om vår blogg och kikar in här fler

Bron foto

Vakantie geboekt

Het duurt niet zo lang meer en dan is het al zomervakantie. Mijn ouders hebben een hele mooie vakantie geboekt. We gaan namelijk naar Lefkas! Ze zeggen dat in Lefkas de mooiste stranden liggen van heel Europa. Dat betwijfel ik zeker niet! Vorig jaar was ik ook al naar Griekenland geweest, wat ik een erg mooie ervaring vond, dus ik denk dat het in Lefkas ook helemaal goed komt.

Druk, druk druk

Mijn pake en beppe (opa en oma) zijn gisteren verhuisd, ze hebben aan woningruil gedaan. Een heel gedoe was dat, want alle spullen moesten van het en ene huis naar het andere en andersom. Ik moest daarbij helpen en we waren met zijn allen vrij snel klaar, gelukkig. Daarna heb ik geholpen om het hele huis in te richten en ik moet zeggen dat het wel gezelliger wordt! Vandaag ga ik ook weer eventjes meehelpen denk ik, mijn nichtje komt dan waarschijnlijk ook. Mijn nichtje en ik hebben een logeerkamer bij mijn pake en beppe, misschien kunnen we daar vandaag iets mee doen.

Blog

Nu komt er een minder leuke mededeling. Ik ga stoppen met Friday Funday! De laatste tijd merk ik dat ik er niet zo veel plezier van heb om aan die blogposts te schrijven, dus ik denk dat het handiger is om te stoppen. Ook moest ik er veel werk in steken en was er niet veel vraag naar, niet veel lezers van mijn blog lazen te post. Ik maak heus nog wel eens een soortgelijke post, maar dan met een andere naam en komt die niet elke week online.

Weekend

Ik heb een super lang weekend, omdat het vandaag goede vrijdag is en maandag nog Pasen. Dat betekend dus dat ik in plaats van twee en een halve dag(en) vier dagen weekend heb! Heerlijk. In het weekend ga ik denk ik wel veel dingen doen. Vandaag komt mijn vriendje weer thuis uit Assen en zondag is het Pasen dus gaan we waarschijnlijk uit eten! Dit weekend ga ik denk ik ook kaartjes bestellen voor de Colorrun in Leeuwarden. Ik heb er nog nooit aan deelgenomen, maar ik denk zeker dat het best wel gaaf is!

Naamloos scan

3 Comments

 • Reply creabeaatje34 3 april 2015 at 08:16

  Wat leuk dat je daar op vakantie gaat 🙂

 • Reply writingmonique 4 april 2015 at 08:02

  Leuk artikel! De colorrun lijkt mij ook onwijs leuk om aan mee te lopen! Ik wens je hele fijne paasdagen!

  • Reply xgraciously 4 april 2015 at 10:17

   Dankjewel, jij ook fijne paasdagen! 🐰💕

  Leave a Reply