Even bijkletsen #4

Ik heb veel om met jullie te bespreken. Ik wil jullie vertellen waarom ik zo onregelmatig post, hoe het nu op school gaat en nog een paar andere dingen.

Julia Child

Bron foto

Bloggen

Ik blog de laatste tijd erg onregelmatig, dit alles heeft met school te maken. Ik moet erg mijn best doen om allemaal voldoendes op mijn rapport te krijgen en daar ben ik elke dag wel mee bezig, waardoor ik geen tijd heb om te bloggen. Ik heb gedacht aan een aangepast blogschema, dat ik bijvoorbeeld om de dag post. Het liefst wil ik elke dag wel bloggen, maar helaas kan dat niet. Als ik mijn blogschema aanpas, laat ik dat jullie zeker weten.

Even tussendoor; ik heb nu ook een Twitter account aangemaakt voor xGraciously. Je kunt me vinden onder de naam @xgraciously. Ik volg je natuurlijk terug!

Hoewel ik zo onregelmatig post, gaat het met mijn blog wel goed. Ik krijg elke week een aantal volgers erbij en ik krijg vele positieve reacties op mijn blog. Dat doet me erg goed.

School

Met school heb ik het momenteel erg druk, zoals je hierboven al kon lezen. Er ligt een grote druk op mij, want ik moet gewoon voldoendes halen anders ga ik niet over. Ik leer elke dag veel een maak netjes mijn huiswerk. Dat zie ik nu ook terug in mijn cijfers! Op Nederlands had ik een 6,5 , op wiskunde een 5,6 , op scheikunde een 6 , op Frans een 7 en op geschiedenis had ik een 8. Ik ben wel blij met mijn cijfers, alleen voor Nederlands had ik wel een hoger cijfer verwacht eigenlijk… Maar ja, ik kan niet voor alle toetsen een hoog cijfer krijgen en ik heb mijn best gedaan, daar gaat het om toch? En het is een voldoende.

Volgende week moet ik nóg meer voor school doen, we hebben in totaal iets van 6 toetsen en dat kunnen er altijd nog meer worden. Ik moet goed leren dus dit weekend!

Weekend

Dit weekend ga ik dus veel leren. Ook ga ik proberen te bloggen, ik hoop dat ik daar nog tijd voor heb, want ik vind bloggen wel erg leuk! Het is een leuke afleiding, dan denk ik even niet aan alle drukte van school. Heerlijk! Dit weekend is mijn vriendje zoals gewoonlijk weer bij mij, wat ik erg leuk vind. We gaan vanmiddag even bij een voetbalwedstrijd kijken, zijn dorp tegen het mijne. We zien wel wie er wint! Altijd leuk, zulke wedstrijden. Morgen is het alweer zondag, dan maak ik vaak al mijn huiswerk. Morgen (zondag) moet ik ook naar club bedenk ik me nu. Bij club doen we allemaal leuke dingen. De vorige keer was er een rapper bij ons en moesten we samen een rap maken. Ook doen we veel spelletjes bij club. Gezellig vind ik dat altijd!

Geschrokken

Nu iets over een minder leuk onderwerp. Deze week was ik erg duizelig en had ik steeds het gevoel dat ik ging flauwvallen. Donderdag op de fiets had ik dat ook, ik kreeg niets meer mee, het werd zwart voor mijn ogen waardoor ik moest stoppen. Dit heb ik al drie keer gehad in een maand tijd. Mijn moeder betwijfelde het of dit goed was, dus trok aan de bel in het ziekenhuis bij de dokter, ook omdat ik meerdere klachten had. Ik ben bekend bij het ziekenhuis, zoals sommige van jullie wel weten. Over twee weken vertel ik er meer over in een post, want dan word ik weer gebeld door de dokter(s). Ik leg jullie dan het hele verhaal uit!

Naamloos scan

4 Comments

 • Reply creabeaatje34 7 maart 2015 at 10:10

  Succes met je toetsen, je kan het! 🙂

 • Reply happygirl 7 maart 2015 at 13:38

  Heel veel succes met je toetsen! Ik heb er deze week ook 4 dus voor mij wordt dat ook hard leren!

  • Reply xgraciously 9 maart 2015 at 15:16

   Dankjewel, jij ook heel veel succes! ♥ Xx

 • Reply Grietje 8 maart 2015 at 14:24

  Succes met je toetsen en pas goed op jezelf he!

 • Leave a Reply