Even bijkletsen #3

Eindelijk horen jullie weer wat van mij. Ik heb ongeveer vijf dagen niets gepost, shame on me… Maar ik ben er weer, terug van ”weggeweest”!

Black and white

Bron foto

School

De grootste reden dat ik niets gepost heb is dat ik het erg druk had met school. Vorige week was ik de hele week ziek, dus moest ik deze week drie toetsen in halen en ik had sowieso ook al drie toetsen, dus ik moest zes toetsen maken in deze hele schoolweek. De toetsen gingen voor mijn gevoel best wel goed! Op wiskunde had ik een 6,2 en daar ben ik heel erg blij mee, dat komt zelden voor! Op Duits had ik een 7,7 en de rest van de cijfers heb ik nog niet teruggekregen. Ik ben best wel blij met deze cijfers, hopelijk blijf ik zulke mooie cijfers halen, dan mag ik misschien toch nog over naar klas 4!

Weekend

Dit weekend ga ik niet zo veel bijzonders doen, we gaan niet uit eten, te bowlen of weet ik veel wat. Maar dat maakt niet, want mijn vriendje is hier en dat is ook super leuk! Vanavond komen mijn oom en tante hier, gezellig! We gaan denk ik heel veel spelletjes spelen met z’n allen. Ik besef me nu dat het volgend weekend al Valentijnsdag is, daar heb ik zin in! Mijn vriendje en ik gaan dan naar de bioscoop naar de film Taken 3! Gisteren hadden we Taken 2 gekeken, hij was best wel spannend, ik hou van zulke films zoals jullie misschien wel weten. Oh en er is nog iets waar ik heel erg zin in heb, we gaan namelijk vrijdag uit eten omdat mijn pake (opa) dan 70 is geworden! Nou ja, hij wordt eigenlijk dinsdag 70, maar we gaan vrijdag dan uiteten.

Blog 

Ik ga volgende week weer proberen te posten, dat moet wel lukken denk ik want ik heb volgende week maar twee toetsen, misschien zelfs wel één omdat ik de andere een andere keer mag inhalen. Hopelijk vinden jullie het niet erg dat ik vijf dagen niets van me heb laten horen… Ik heb nog even een kleine update van mijn score als lifestyle blogger. Ik sta in de top 100 op nummer 70. Ik ben best wel omhoog gegaan!

Naamloos scan

7 Comments

 • Reply Beppe Anneke 7 februari 2015 at 11:01

  Fijn dat je zulke mooie cijfers hebt Anke, en dat je het leuk hebt met je vriendje, en dat er nog allemaal leuke dingen aankomen.

 • Reply creabeaatje34 7 februari 2015 at 11:25

  Je hebt een leuke blog 🙂

 • Reply A.T.Jensma-Bakker 8 februari 2015 at 10:28

  Super goed Anke!! Wat zul je blij zijn met betere cijfers. Komt goed hoor.
  We hebben je zo gemist. Kr. Pake en Beppe

 • Reply writingmonique 8 februari 2015 at 10:43

  Leuke update! Wat tof dat je op nummer 70 staat; je verdient het; supergoed!

 • Leave a Reply