Even bijkletsen #2

Ik heb héél erg veel te vertellen, over weekend, sneeuw en school. Lees je mee?

large (48) donut

Bron foto

Weekend

Gisteren ben ik naar mijn vriendin geweest, die hield een feestje. Er waren ook nog een paar andere meiden uit mijn klas, we hebben Chucky gekeken. Ik dacht altijd dat deze film erg eng was, maar ik kwam er gister achter dat het juist het tegenovergestelde van eng is! Ik moest om sommige stukjes zelfs lachen, ik lach vaak om de raarste dingen haha! Maar anyway, vandaag ga ik te bowlen met mijn vriendje, mijn vader, moeder en broertje. Daar heb ik erg veel zin in! Ik ben niet zo’n ster in bowlen, maar hopelijk ga ik even winnen! Morgen geeft mijn tante een feestje in het dorpshuis, daar heb ik ook wel zin in, want dan zie ik mijn familie weer, altijd leuk! Tijd voor huiswerk heb ik in het weekend niet, zoals je wel lezen kunt heb ik het heel erg druk…

School

Ik doe erg mijn best op school, in de derde rapportperiode wil ik niet meer zo veel onvoldoendes staan! Ik heb deze week twee toetsen gemaakt, van wiskunde en Frans. Ik had het gevoel dat die toets van wiskunde wel goed ging, maar mijn gevoel had niet gelijk, zoals altijd bij een wiskunde toets. Ik had een 3,9 en ik had nog wel zo goed geleerd! Ach ja, wiskunde is gewoon niet mijn  ding… De toets van Frans daartegen ging best wel goed, daar had ik een 9,4 op! Talen liggen me gewoon wat beter denk ik.

Random

Eindelijk ligt hier sneeuw! Ik heb zonet al een sneeuwpop gemaakt met mijn lieve broertje, maar die is al weer aan het smelten want het zonnetje is er alweer bijgekomen. Jammer, ik had liever gehad dat de sneeuw wat langer bleef liggen, hier heb ik drie jaar op gewacht! Maar ja, ik moet blij zijn dat ik sneeuw gezien heb. Ook al was het maar een beetje. Door het koude weer en alles ben ik ook super verkouden geworden en voelde ik me wat ziekjes. Daarom bleef ik donderdagmiddag maar thuis, ik voelde me echt niet lekker. Nu, een paar dagen later, voel ik me nog steeds niet erg lekker, mijn stem is half weg en ik heb een dikke snotneus. Maar wat helpt tegen verkoudheid is lekkere warme thee, ik heb gister nieuwe thee ontdekt bij de Xenos, namelijk kokosthee! Oh, wat is dat toch lekker!

Naamloos scan

3 Comments

 • Reply Beppe Anneke 24 januari 2015 at 15:39

  Wat heb je in die paar dagen alweer heel wat beleefd Anke super.
  Beterschap tot morgen.

 • Reply writingmonique 26 januari 2015 at 08:40

  Ik ben ook heel slecht in Wiskunde hoor, wat een geweldig cijfer voor Frans. Mag je trots op zijn!

  • Reply xgraciously 26 januari 2015 at 14:51

   Gelukkig ben ik niet de enige die slecht is in wiskunde! (: Xx

  Leave a Reply